Yeni sezonun ilk yazısında böyle bir oyunla ve de alınan skor ile siz sevgili okurlarıma merhaba demek istemezdim.
Ancak yapacak bir şey yok. Takım bizim takımımız başkası da yok. Şimdi gelelim sadede.
Dün akşam boynuz kulağı geçti misali Gaziantepspor’un hocası İsmail Kartal Trabzonspor’u ve hocasını iyi etüt etti. 
İlk yarı oyunu daha çok kendi alanında kabul ederek Trabzonspor’un üzerine gelmesine müsaade etti.
Çaldığı toplarla gol aradı. Tabi ki bu eylem de Trabzonspor orta sahasının büyük katkısı vardı. Bunu söylemek lazım. 
Ev sahibi ekip 2. Yarı bu eylemin tersini uyguladı. Trabzonspor’u önde karşılayarak kendi alanında hataya zorlayıp istedi golü buldu. 3 puanı almasında başardı.
Maçın daha çok detayına girmeye lüzum yok sanırım. 
Gelelim eskisi ile yenisi ile 2. Maçına çıkan Trabzonspor’a peşin peşin ben söyleyeyim şimdiden. Daha ligin başı ancak ben dün akşam ki filmi daha önceleri defalarca izlemiştim deyip nokta koyalım.
Dolayısı ile bu sezon Trabzonspor’un ligde neler yapabileceğini şimdiden söylemek için en azın 5-6 hafta beklemek lazım. Bu bir realitedir. Hemen sehpayı hazırlamamak gerekir. Bu bir.
İkincisi Trabzonspor bu hali ile hazır değil. Bunu herkes gördü. Bir dizi eksikleri var. Gerek oyun mantalitesi adına gerek oyuncu adına bu eksiklikleri bizler gibi hocası, yöneticisi görmüştür diye düşünüyorum. 
Yalnız bir hatırlatma daha; işin başı dedi ya testi kırılmadan geçen yıl yaşananları yaşamamak adına “keşke lig başlamasaydı bu yıl da mı azap çekeceğiz” diyen taraftarların adına iki pas yapmayan, iki pres gördüğünde dağılan yol geçen hanına benzeyen, orta sahaya rakip defansı rahatsız etmeyen, şuttan golden uzak forvete kenar bloklara oyun disiplinden bi haber olup kendi aleminde oynayan oyunculara ciddi ciddi önlemler alınması gerekir.
Zira dün akşam ki görüntü hiç de hoş görüntü değildi.
Şimdilik bu kadar.