Türkiye Futbol Federasyonu her geçen gün bir skandala daha imza atmaya devam ediyor.
İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF Başkanlığına seçilmesinde büyük emekleri olan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’a TFF tarafından ceza yağdı.
Rizespor ile oynanan karşılaşma esnasında kulüpten ve daha sonra kendisinin yaptığı açıklamalar nedeniyle TFF, Trabzonspor ve Başkan Doğan’ı adeta ceza yağmuruna tuttu.
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’a kulüp sosyal medya hesabında yer alan paylaşımlar nedeniyle 46 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’a futbolun ve kurumların itibarını zedelemeye yönelik açıklamaları nedeniyle 750 bin TL para toplamda ise 2 milyon TL cezası verildi.
Bilindiği üzere TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüp başkanlarının TFF’ye sevkini yasaklayacağını iddia etmiş ancak bunu icraate dökmemişti.
Hacıosmanoğlu’nun Trabzonspor’a karşı olan bu tutumu tüm çevrelerce tepki toplamaya devam ediyor.