61SAAT HABER MERKEZİ - Trabzon’da ilginç görüntü.. Koronavirüs nedeniyle AVM’ye alınacak kişi sayısına ulaşılınca, çoksayıda kişi dışarda kuyrukta beklemek zorunda kaldı.

Koronavirüs nedeniyle Trabzon’da ilginç bir görüntü kayda geçti. Trabzon’un ve Karadeniz Bölgesinin en büyük Alışveriş Merkezi, Forum AVM önünde yüzlerce vatandaş kuyrukta beklemek zorunda kaldı.
Vatandaşların kuyrukta beklenmesinin nedeni olarak ise AVM içerisine alınacak kişi sayısına ulaşılmasından kaynaklı olduğu belirtildi. 

VİRÜSÜN YAYILMASINI ÖNLEMEK İÇİN İÇERİ ALINAN KİŞİ SAYISI SINIRLANDIRILDI
Koronavirüsün yayılmasını önlemek için AVM içerisine alınacak kişi sayısı 6 bin 790 ile sınırlandırılırken bu rakama bugün akşam saatlerinde ulaşıldığı kaydedildi.
AVM içine alınacak kişi sayısı sınırlandırılan rakama ulaşınca, mecburen çok sayıda kişi de dışarıda içerdekilerin çıkmasını beklemek zorunda kaldı.

DIŞARIDA BEKLEYENLER 100’LÜ RAKAMLARI AŞTI
Dışarda bekleyen kişi sayısının yüzlü rakamları bulduğu kaydedilirken oluşan görüntü ise bir hayli ilginç bulundu.
Edinilen bilgiye göre içeriden çıkacak kişi sayısının 170’i bulmasıyla birlikte dışarıda bekleyen vatandaşların içeri alınacağı kaydedildi.

AVM’DE Kİ KİŞİ SAYISI 2 İLÇENİN NÜFUSUNDAN FAZLA
Öte yandan AVM’de sınırlandırılan kişi sayısına bakıldığında Trabzon’un 2 ilçesinin toplam nüfusundan fazla olduğu görülüyor.
Trabzon’un Hayrat İlçe nüfusu 4 bin 851’ken, Dernekpazarı’nın nüfusu ise 3 bin 986…