Trabzon merkezli Sanitas Wellness sağlık merkezi, sağlıklı bir şekilde kilo alıp vermede ve beslenme konusunda önerileri ile konumuğumuz oldu. 
 
KİLO ALMAK VE VERMEK İSTEYENLER

Beslenme uzmanı Hüseyin Saral’ın sahibi olduğu sağlık merkezi, Trabzonspor başta olmak üzere birçok kurumun beslenme uzmanlığını yapıyor.
 Sanitas Wellness sağlık Merkezi, kilo alıp verme ve aynı zamanda sağlıklı bir şekilde yaşama konusunda bölgede öncü olma konumunda emin adımlarla ilerliyor. 

DİYET RESTORANT
 
Bu bağlamda diyet restoran açan Saral, bu atılımı ile Karadeniz bölgesinde bir ilki gerçekleştirdi.
 Sporcu beslenmesi, diyabet ve beslenme, obezite cerrahisinde beslenme, çocuk ve ergenlerde beslenme, gebelikte beslenme, yaşlılıkta beslenme ve karbonhidrat sayımı gibi birçok alanda yardımcı olup, gereken beslenme ve spor programını hazırlıyor. Konu ile ilgili konuşan Saral "Trabzon Meydan'da Sanitas Lounge bir restorant açtık. Büyük şehirler hariç Karadeniz Bölgesi'nde bir ilki gerçekleştirdi. Sporcu menülerimiz var, yemeklerimiz salatalarımız var, ekmeklerimizi dahi kendimiz yapıyor. Hiç bir şekilde yağ, beyaz un ve şeker kullanmıyorum. Tamamen doğal ve profesyonel ekibimiz ile çalışıyoruz. " dedi.

Aynı zamanda aylık yemek paketlerinin de hazırlandığı merkezde bireysel olarak, kişinin özelliklerine göre paketler ve diyet listeleri hazırlanıyor.
 
SPOR SALONU

Sanitas bünyesine bir de spor salonu katan Saral "danışanlarımızın memnun kalması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" dedi.
Trabzon'da birçok kurum ve kuruluşun da beslenme uzmanlığını üstlenen sağlık merkezi, Karadeniz Bölgesi’nde hızla yükseliyor. Saral, kış mevsiminde nasıl beslenmemiz gerektiğini, sporun ve suyun faydalarını, kilo alıp verme de yaşanan süreçleri ve bu süreçte neler yapmamız gerektiğini anlattı.

Sanitas Wellness' gitmek isteyenler için >>> Gazipaşa Mh. Atatürk Alanı Taksim İş Merkezi No: 26
Kat: 4 Ortahisar / TRABZON