Trabzon'un Arsin ilçesinde yolcu minibüsünün çöp kamyonuna çarpması sonucu 10 kişi yaralandı. Kazayı araç içindeki bir yolcunun kaydettiği belirtildi.

61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon'un Arsin İlçesinde, 61 S plakalı yolcu minibüsü, Rize-Trabzon karayolunda sürücüsü henüz öğrenilemeyen 34 UZ  plakalı çöp kamyonuna çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre yolcu minibüsünde bulunan 10 kişi yaralandı. Kaza anı ise minibüste yolcu olarak bulunan bir vatandaşın cep telefonuna görüntülerine yansıdı. 
Kaza sırasında ön tarafta oturan yolcu güneşli bir Trabzon gününü cep telefonu ile kaydederken kaza meydana geldi.  Görüntüler, 61saatl.com takipçileri tarafından sitemize ulaştırılırken burada dehşetin boyutları daha iyi anlaşılıyor. 
Kazaya ait olduğu iddia edilen cep telefonu kaydı incelendiğinde yolcu minibüsünün kırmızı ışıkta bekledikten sonra güvenlik şeridinden ilerken burada park etmiş kamyonun solundan geçmek istedi. 
Ancak bu sırada manevra tam yapılamayınca minibüsün sağ tarafı, kamyonun arka sol tarafına çarpıyor ve kaza meydana geliyor.  Burada yolcu minibüsünün çok hızlı olmaması facianın da önene geçtiği görülüyor. 
Kaza sonrası cep telefonu bir süre daha kayıt yaparken bu sırada yolcuların yardım çığlıkları duyuluyor...  Kazada yaralanan 10 kişiden 2 sinini durumunun ağır olduğu bildirildi.