61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon’da bir süre önce araç trafiğine kapatılan Maraş Caddesi'nin, Postane ile Meydan arasında kalan bölümünün yayalaştırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

FİZİKİ GERÇEKLEŞME YÜZDE 53


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun 15 Haziran’da bitirileceğini açıkladığı Maraş Caddesinde, çalışmaların fiziki gerçekleşme oranının yüzde 53 ile yarısını geçtiği öğrenildi. 

TOPLAMDA 13 MİLYON TL’YE MAL OLACAK


Toplamda 13 Milyon TL’ye mal olacak projede öncelik Meydan tarafına verilirken burada otoparklar ve 5 yıldızlı otel için ayrılan yolun taş döşemesi de bir kaç gün içinde biteceği görülüyor. 

76 AĞAÇTAN 70’İ DİKİLDİ


Beton dökme işinin sadece Postane tarafında kaldığı görülürken, bölgede yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Alana toplamda 76 adet ağaç dikileceği kaydedilirken bunlardan 70’ninin dikildiği, 6 adedinin ise yerine koyulma çalışmasının sürdüğü kaydedildi. 

15 HAZİRAN'DA AÇILACAĞI BİLDİRİLDİ

Atık su, yağmur suyu gibi Atık Su işlerinin, sulama ekipman montaj çalışmalarının tamamlandığı kaydedilirken, elektrik malzemelerinin de bu ay içinde, tamamlanacağı kaydedildiydi. 
Alana ayrıca 17 adet çöp kutusu ile 61 adet irili ufaklı oturma bankları da koyulacağı belirtiliyor. 
Sözleşme bitiş tarihinin 7 Ağustos 2022 olmasına rağmen, yetkiler çalışmaların belirlenen takvime göre gittiğini havaların da güzel gitmesi ile birlikte hedef koyulan 15 Haziran tarihinde Kahramanmaraş caddesinin kullanıma açılacağını belirttiler