Trabzon’da, PTT'nin 181. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında PTT Trabzon Merkez Şubesine gelen 181. müşteriye pul koleksiyonu hediye edildi.

PTT’nin 181. Kuruluş Yılı Etkinlikleri, Trabzon’da düzenlenen törenle kutlandı. Bu kapsamda PTT’nin Kahramanmaraş Caddesindeki şubesine gelen 181. Müşterisi 73 yaşındaki İsmet Reis’e “Milli Mücadelenin 100. Yılı” için Genel Müdürlük tarafından hazırlanan Pul Kolleksiyonu hediye edildi.

TRABZON'DA 68 ŞUBE

Reis’e hediyeyisini veren PTT Trabzon Başmüdürü Yavuz Güney, “181 yıldır ulu bir çınar PTT.  Hizmetlerini, kalite anlayışı ile birlikte Merkezlerinde ve vatandaşın kapısına götürerek sunmaya devam ediyor. Çağın gerektirdiği teknolojik alt yapıları kullanarak, güvenli ve kaliteli hizmet anlayışı ile bu hizmetlerini sürdürmekte. Trabzon özelinde de 68 tane iş yerimizle vatandaşımıza hizmetimizi, vermeye devam ediyoruz. Teknolojinin her türlü imkanlarını kulanıyoruz. Son verdiğimiz hizmetlerden bir tanesi Türkiyem kart projesiyle birlikte tamamen PTT’nin ürettiği teknoloji ile vatandaşımızın alacağı kart ile Büyükşehir Belediyelerinde, her yerde geçerli ulaşımda kullanabileceği alışverişte kullanabileceği teknolojik kart tasarımıdır. Bununla da teknolojik hizmetlerimizi yaygınlaştırmaya devam ediyoruz” dedi.

Reis’de verilen hediyeden dolayı teşekkür ederken, kendisine de bu durumun sürpriz olduğuna dikkat çekti.

Hediyenin ardından PTT’nin Trabzon Merkez Şubesi önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.