Dominos Pizza Kaşüstü Şubesi’nden anlamlı hareket. Koronavirüs vakaları nedeniyle insanüstü gayret gösteren sağlık çalışanlarını unutmayan Dominos Pizza ekibi dün akşam 6 personeli ile hazırladıkları pizza, ekmek arası ürünler ve karanfilleri Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirdi. 

Trabzonlu esnaf Mehmet Bilir’den örnek bir davranış geldi. Aynı zamanda uzun yol gemi kaptanı olan Bilir,  Trabzon’da 4 şubesinin sahibi olduğu Dominos Pizzanın Kaşüstü Şubesinde ki çalışanlarla duygulandıran bir harekete imza attı.
Koronavirüs vakalarının yoğunlaştığı bu günlerde üstün bir gayretle çalışan Sağlık Personelini unutmayan Bilir, 6 personeli ile birlikte hazırladıkları 100 pizza ve eksek arası ürün ile karanfillerini de alarak Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Personelini ziyaret etti.
Hastane dışında hazırladıkları ürünleri ve karanfilleri personellere veren Dominos Pizza ekibi ardından sağlık çalışanları hep birlikte alkışladı.
Burada Başhekim Yardımcısı Recai Genç ile de görüşen ekip, ardından ise bölgeden ayrıldı. Yaptıkları bu anlamlı davranış sonrasında ise Bilir, “Her akşam Türkiye genelinde alkış eylemi ile desteklenen sağlık çalışanlarına kendi çapımızda bir destekte biz vermek istedik. Salgınla mücadelede en etkin çalışan hastanelerin başında gelen Kaşüstü Kanuni Araştırma Hastanesine, yetkililerden izinlerimizi alarak akşam saat tam 21:00 da Elimizde Pizzalar ve Çiçeklerle geldik. Doktorlar, Hemşireler, Hasta bakıcılar ve tüm Sağlık çalışanlarına ürünlerimizi ikram ederek, kendilerine bu zahmetli süreçte verdikleri yoğun ve özverili çalışmaları için minnettar olduğumuzu hatırlattık. Umarım Bu Krizi en kısa sürede ardımızda bırakırız” dedi.