61SAAT HABER SERVİSİ - Fransız ekibi Lille'nin Nantes'i konuk ettiği karşılaşmaya yedek olarak başlayan Yusuf Yazıcı, 68.dakikada oyuna dahil oldu ve gösterdiği performansla adından sıkça söz ettireceğinin sinyallerini verdi. Oyuna girdiği andan itibaren takımı yönetmeye başlayan Yusuf Yazıcı kısa süre forma şansı bulmasına rağmen takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI!

Yusuf Yazıcı için Lille'nin maçına gelen bordo mavili taraftarlar dikkat çekti. Trabzonspor'dan Lille transfer olan Yusuf Yazıcı stadyumda bordo mavili taraftarları görünce yanlarına gitti ve onlarla fotoğraf çekildi. Taraftarlarla kısa süre sohbet eden genç oyuncu moral depoladı. Trabzonspor taraftarları 'Bize her yer Trabzon' sözünü bir kez daha kanıtlamış oldu.

TRABZON'DA BÜYÜK HEYECAN VARDI!

Trabzon'un evladı Yusuf Yazıcı'nın Avrupa'da ilk maçına çıkması kentte büyük heyecan yarattı. Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte ekran başına geçen taraftarlar Yusuf Yazıcı'nın oyuna dahil olması sonrasında büyük sevinç yaşadı. Yusuf Yazıcı'nın etkili oyunu bordo mavili taraftarların yüzünü güldürürken genç oyuncu sosyal medyada da gündeme ilk sıradan giriş yaptı.