7 Haziran 2015 genel seçimlerine doğru Trabzon siyasetin tansiyonu her geçen gün yükseliyor ve karşımıza çıkan sürprizler kimilerinin sevinçten kahkahalar atmasını kimilerinin üzüntüden kahrolmasına vesile oluyor.

Bu hayata ne verirsek hayat bize aynısını geri verir.

Unutmayın, ihanet ederseniz ihanete uğrarsınız, plan yapıp birinin kuyusunu kazarsanız ileride başka bir kuyuya siz düşersiniz.
Birini yükseltmek için birini aşağı çekerseniz birileri de sizi aşağı çeker.

Kazanan hep iyilik, güzellik, dürüstlük, samimiyet ve çalışkanlık olur.

Eğer gerçekten bu millete, bu topluma, bu kainata faydalı bir insan iseniz siz layık olduğunuz yere istemeseniz de getirilirsiniz eğer değilseniz Maya’lardan bu yana bile bir planınız olsa tutmaz.
Diyeceksiniz ki ya Tutarsa.

Nasreddin Hoca bunu diyeli 800 sene oldu, Akşehir gölü hala yoğurt tutmadı. Umudunuzu yitirin demiyorum sadece gerçekleri görmezden gelmemeye bakın, duymak istemeseniz de kulağınızın biri hep açık olsun. Ve gerçek dostlarınızın uyarılarını asla yabana atmayın.

Evet CHP’de şoklar içinde herkes. En çok neye şaşırdım biliyor musunuz? Siz kalkın 5 sene il başkanlığı yapın, ilçelerin atamalarını gerçekleştirin, revizyonları yapın, yeni il başkanını atayın tüm teşkilatlar sizin kontrolünüzde şekillensin, milletvekilinizin Volkan Abinize başkaldırın, istemezük deyin, tüm Trabzon istemiyor biz tabanın sesiyiz deyin Ankara’dan gelen bir isim gelsin size 1400 fark atsın. İlçe başkanınız gelsin size 700 fark atsın. Evet Sayın Yavuz Karan için siyaset defteri bence dün kapanmıştır.

Ortahisar gibi en büyük ilçenin başkanı Ahmet Kaya içinde farklı bir şey söylemek mümkün değil. Yıllardır Trabzon’dasınız, yıllardır teşkilatlarlasınız. Demek size olan inanç, size olan güven de bu kadarmış Sayın Başkan. Karan’a göre durumunuz iyi ama sizce kendinize göre bu yeterli mi?

Gelelim Haluk Pekşen meselesine, kimine göre isyanın sesi, kimine göre demokrasinin göstergesi, kimine göre güçlünün hakkı kimine göre de paranın gücü.
Kim ne derse desin, Trabzon’a gelip 2 haftada Trabzon’da yıllardır siyaset yapan insanlara 1500 fark atıyorsa demek CHP tabanının bildiği bir şey var, atmak istediği bir tokat okşamak istediği bir yanak var.

Pekşen’in başarısı taktire değer ve sandıktan çıkan sonuca bakılarak hakkının verilmesi gerekir.
Diyeceksiniz ki verilir mi? Kılıçdaroğlu’na bu konuda çok güvenebileceğimi söyleyemem. Çünkü adamını iyi tutar.


İşte böyle olursa da CHP’de çatlak daha da büyür, Kılıçdaroğlu’nun eğilim yoklaması listesine müdahalesi MHP’nin Trabzon’da yükselen trendine tavan yaptırır.

Böylece AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin yaptığı gibi Canalioğlu’da MHP’nin aday adayı Hüseyin Örs’ün kovanına bal taşımış olur.

GEÇENLERDE....

Geçen hafta mevcut milletvekillerimizden Aydın Bıyıklıoğlu’nun ‘Aday gösterilmeme ihtimalim 10 binde bir’ sözüne şaşırmadım.

CHP’de yumruk ile poz verip de ringte nakavt olan adaylarına da hiç şaşırmadım!

Meslektaşım, ağabeyim Salih Çamoğlu hastalanmış, çok üzüldüm? Ziyaret ettim, onu yatakta görmeye alışık değiliz, sahalarda olmalı? (Aramızda kalsın Salih abi en çok neyi özlemiş biliyor musun, kendi yatağında yan yatmayı. İtiraf edeyim bende sırt üstü yatamam)

Havalimanının karşısında meşhur Nuri Et Balık vardı, Nuri Ergül şimdilerde Soğuksu’dan yukarı Tirzık mevkiinde güzel bir mangal evi açmış. Haftasonu dostlarla uğradık, gerçekten manzara ve doğa ruhumuzu dinlendirdi. Nuri Ergül ile yine kardeşlerimiz olan oğulları Adem ve Kadir Ergül’e hayırlı olsun diyoruz.

Faydalı Link http://goo.gl/TCyeia korkma tıkla....

Mutlu haftalar.