AK Pari Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Trabzon’da kemençeyle atma türkü söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Trabzon’da ilçe ilçe ziyaretlerde bulunan AK Parti Trabzon milletvekillerinden Muhammet Balta, Beşikdüzü’nde iftar sonrası bir programda Karadeniz türküsü söyledi.

Kemençe eşliğinde söylediği türkü beğeni toplarken Balta seçim ile ilgili, ‘’Trabzon’un içi kalaylı kazan. Bu seçim günleri geldi çattı Ramazan’’ sözlerini türküsüne ekledi.

O anlar kameralara yansıdı.

BALTA'DAN BEŞİKDÜZÜ'NE VE VAKFIKEBİR'E ZİYARET

İlk olarak Beşikdüzü’nde AK Parti ilçe binasında teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Milletvekili Balta daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti seçim startını verdiği andan itibaren tüm birimleriyle, teşkilatlarıyla, milletvekili adaylarıyla, eskileriyle, yenileriyle, belediye başkanlarımızla, meclis üyelerimizle sahada olduklarını ifade eden Balta “ AK Parti hükümetleri esnafımıza türlü desteği vermektedir. Beşikdüzü’nde geçtiğimiz yıl yaşanan sel felaketinden zarar gören esnafımızı gerekli kolaylığı sağlamıştık. Genel olarak bakıldığında da 2011, 2014 ve 2016-2018 yıllarında esnaf ve sanatkarların borçlarının yeniden yapılandırıldı. Sadece bunlar da değil, esnafımızı koruyacak uygulamaları da hayata geçirdik. Perakende sektörünü düzenleyen, birçok yenilik getiren düzenlemeyi yasalaştırdık. Hatırlayınız esnafımız 2002 yılında yüzde 47 faizle kredi kullanıyordu. Artık bir yıldan kısa vadeli kredilerde sadece yüzde 4, bir yıldan uzun vadeli kredilerde ise sadece yüzde 5 faizle kredi kullanabiliyorlar. Bu yapılan hepsi esnafımızın ayakta kalması için” dedi. AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’nın bir sonraki durağı memleketi Vakfıkebir oldu. Burada ilk olarak Küçük Sanayi sitesini gezip sanayi esnafı ile bir araya gelen Balta daha sonra Kemaliye Mahallesinde hemşerileriyle buluştu. Akşam saatine kadar esnafı gezen Balta, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Vakfıkebir Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği iftar programına da katıldı. Ardından bölgede bulunan çay ocaklarını ziyaret eden Balta hemşerileriyle uzun uzun sohbet ederek 24 Haziran seçimlerinin önemine değindi. AK Parti seçim startını verdiği andan itibaren tüm birimleriyle, teşkilatlarıyla, milletvekili adaylarıyla, eskileriyle, yenileriyle, belediye başkanlarımızla, meclis üyelerimizle sahadayız, çalışıyoruz diyen Balta “Bizim sahada gördüğümüz şu; vatandaşlarımız oyunun farkında, ülkemiz için ülkemizin etrafında oynanan oyunun farkında ve yine bu oyunları sandıkta bozacağından hiç kuşkumuz yok. Seçim gezilerimizde de vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımıza ve partimize verdiği katkıyı görmekte ve bu bizi son derece memnun etmekte. İnşallah 24 Haziran insanlık için bir milat, bayram olacak. Bayram olarak ilan ettiğimiz bir gün olacak. Trabzon’dan tam destekle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan seçip hem de inşallah mecliste AK Parti grubunu en güçlü şekilde oluşturacak desteği verecektir” ifadelerine yer verdi.