61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’da bugün bir köpek Uzunsokak’tan geçen herkesi harekete geçirdi. Hasta olduğu sanılan köpeği iyileştirmek için vatandaşlar seferber olurken köpek daha sonra kendiliğinden bulunduğu yerden kalkarken, belediye ekipleri de hayvanı bulunduğu yerden kontrollerini yapmak için aldı. 

Trabzon’da bugün ilginç bir olay yaşandı. Ortahisar İlçesinde yer alan Trabzon’un en kalabalık bölgesi Uzunsokak’ta sahipli olduğu sanılan ancak ya sokağa atılmış ya da kaçmış olabileceği değerlendiren köpek herkesi endişelendirdi.
Köpeğin baygın bir şekilde sokağın ortasında yattığını gören vatandaşlar aç olabileceğini düşünerek ilk etapta kendisine yemek yedirmeye çalıştı. Ancak köpeğin önüne koyulan yemeği yememesi sonrası vatandaşlar üşememesi için de üzerine şal örttü.
Bir çok kişinin merak ederek köpeğin başına biriktiği görülürken bazı vatandaşların da bu sırada telefonla yetkililere haber verdi. Vatandaşlar telefonla yetkililere bilgi verirken, köpek bir süre sonra bulunduğu yerden kalktı.
Bir süre yürüyen köpek yeniden olduğu yere yatınca vatandaşlar yine başına toplandı. Son olarak bir vatandaşın kucağına alarak Uzunsokak’ın başına getirdiği hayvanı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri kontrollerini yapmak üzere bulunduğu bölgeden araçla aldı.