Trabzon’da ‘Kütüphaneden En Çok Kitap Okuyanlar’ yarışması sonucu dereceye girenler ödüllendirildi.

Trabzon Varlıbaş AVM’de düzenlenen ödül törenine İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, Trabzon Varlıbaş AVM Genel Müdürü Adnan Gördüm, Varlıbaş AVM Pazarlama Müdürü Özge Banur Köse, davetliler ve yarışmaya giren vatandaşlar katıldı.

Varlıbaş AVM katkılarıyla düzenlenen yarışmanın ödül töreninde konuşan Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, kitapların günümüzde çok önemli olduğunu belirterek Trabzon’da kitap okuma sayısını yükseltmek için yeni çalışmalar yapılacağını söyledi.

Konuşmanın ardından yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verilirken, Varlıbaş AVM Pazarlama Müdürü Özge Banur Köse’ye de katkılarından dolayı ödül verildi.

Öte yandan Trabzon Varlıbaş AVM tarafından düzenlenen etkinliklere bir yenisi daha eklenirken, AVM içinde ‘Boyama Atölyeleri ve Sergisi’ projesi başlatıldı. Proje kapsamında 25 Mart Özel Neşem Koleji, 26 Mart Özel Candan Koleji, 27 Mart 24 Şubat İlköğretim Okulu, 28 Mart İsmet Paşa İlköğretim Okulu, 29 Mart Özel Candan Koleji öğrencileri Varlıbaş AVM’ye gelerek boyama atölyesinden yaptıkları resimleri aynı gün içerisinde yerleştirilen stantlarda vatandaşlara gösterecek.