Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi 9 Ağustos’ta meydana gelen korkunç olayla sarsıldı. 38 yaşındaki Mustafa S.’nin, eşi Tuğba S.’ye önce bıçakladığı ardından av tüfeğiyle ateş ettiği iddia edildi. Ağır yaralanan Tuğba S. olay yerinde hayatını kaybetti. .

ŞÜPHELİ KOCA KAYIPLARA KARIŞTI…

Olayın ardından kaçan şüpheli koca Mustafa S.’nin, yalınayak bir şekilde bir bakkala girerek erzak aldığı tespit edildi. Jandarma ve polis ekipleri şüpheliyi bulmak için bir haftadır arama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ORMANLIK ALANDA GÖRÜLDÜ

Şüpheli Koca, Mustafa S.’nin bölgede ormanlık alanda saklandığı kaydediliyor. Şahsın bölgede sık olan orman örtüsünden faydalanarak saklandığı belirtiliyor. Olayla ilgili dün gece ise yeni bir gelişme yaşandı. Mustafa S.’nin Esentepe Mahallesi’nde ormanlık alanda vatandaşlar tarafından görüldüğü kaydedildi. Bunun üzerine durum Jandarma ekiplerine haber verildi. Bölgede Jandarma ekipleri arama yaptı ancak şahsın yine sık orman örtüsünden faydalanarak kayıplara karıştığı kaydedildi.
Şahsın daha önce de olayın yaşandığı Karatepe Mahallesinde görüldüğü belirtilmişti. Ancak burada da yapılan aramalarda sonuç çıkmamıştı.

GÜNDÜZ SAKLANIYOR, GECE ÇIKIYOR…

Bölge esakinleri şahsın, gündüz saklandığı noktada uyuduğunu, gece ise yerleşim bölgelerine gelerek burada yiyecek, içeçek ihtiyacını karşıladığını düşünüyor. Bölge sakinleri, özellikle yaz ayanın olması nedeniyle bölgede meyve ve sebze çeşitliliği olması nedeniyle şahsın yiyecek - içecek ihtiyacını bu şekilde karşıladığını düşünüyor.