Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Muratoğlu, üyeliklerin çıkar ilişkisine dayandığını belirtti. Ancak dün yine Saadet Partisi Of il yönetim kurulu üyesi tarafından bir haber metni yayımlandı. S.U. isimli bir şahsın memur olduğu hâlde AK Parti’ye üye yapıldığını belirten bir haber bu.
Biz de konuyla ilgili bir araştırma yaptık. Parti kaynaklarından öğrendiğimize göre bu isim Saadet Partisi’ne yakınlığıyla tanınıyor. Kısa bir süre önce AK Parti’ye üye olmuş. 8 Aralık tarihinde de e-Devlet üzerinden üyeliğini sonlandırmış.
Edindiğimiz bilgilere göre Of’ta bu ismin Saadet Partisi’ne yakınlığını da bilmeyen yokmuş. Bu haberin basın mensuplarına Saadet Partisi Of İlçe Yönetim Kurulu üyesi Fahri Hacıcaferoğlu tarafından yapılması da bu düşünceyi destekleyen türden bir durum.





