Trabzon’un Ortahisar ilçesi Kemerkaya Mahallesi’nde faaliyet gösteren Olimbera Sanat Akademi Müzik Kursu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşku dolu bir etkinlikle kutladı. Küçükten, büyüğe tüm öğrencilerin yer aldığı bu özel konser, izleyicilerden tam not aldı.
Kurucu öğretmenler Sehergül Kaynak Ömeroğlu ve Cansu Özcan Kocaimamoğlu öncülüğünde düzenlenen konserde, öğretmenler İlkay Yavuz, Sevda Nur Ertürk ve Çağla Araz da öğrencileriyle birlikte sahne alarak birbirinden etkileyici enstrüman performanslarıyla geceye renk kattılar.
Programda, görseller eşliğinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e duyulan minnet bir kez daha vurgulanırken, Türk müziğinin efsaneleri Barış Manço ve Volkan Konak özel performanslarla anıldı. Müzik, geçmişle bugünü buluşturan bir köprüye dönüştü; sahnede yankılanan her nota Cumhuriyet’in değerlerini bir kez daha hatırlattı.

Programın sunuculuğunu ise başarılı sunumuyla dikkat çeken Sude Özcan üstlendi. Minik öğrencilerin sahne heyecanı ve Cumhuriyet’e olan sevgisi izleyenlere duygusal anlar yaşattı.
Konserin sonunda, tüm izleyiciler ve Olimbera Sanat Akademi ailesi hep birlikte 10. Yıl Marşı’nı coşkuyla seslendirerek geceyi unutulmaz bir şekilde noktaladı. Olimbera Sanat Akademi Müzik Kursu, sanatı ve müziği geleceğin nesilleriyle buluşturarak Cumhuriyet’in değerlerini yaşatmaya devam ediyor.





