Trabzon'un Kaşüstü mahallesinde, hastane yolu üzerinde Aralık ayının başında meydana gelen kazada, bir servis aracı ters yönden ilerlerken önünde bulunan genç kadına çarptı. İçinde çocukların da bulunduğu belirtilen aracın, vatandaşlar tarafından durdurulmaya çalışılmasına rağmen olay yerinden uzaklaştığı öne sürüldü.

Kazadan sonra "geri geri geldim, görmedim" dedi

Kazaya karışan servis aracının şoförü ilk etapta olayla ilgili "geri geri geldim, görmedim" şeklinde ifade verdi. Ancak görgü tanıklarının beyanları ve deliller doğrultusunda şöförün bu ifadesinin gerçeği yansıtmadığı anlaşıldı. Olayda yaralanan kadının köprücük kemiğinin ve ayağının kırıldığı, vücudunun farklı bölgelerinde ezikler ve morluklar oluştuğu belirtildi.

Şoför ev hapsine alındı, dava süreci başladı

Yaralanan kadın yaşadığı olay sonrasında şöförden şikayetçi olurken, adli süreç de başlatıldı. Servis aracının soförü hakkında mahkemece ev hapsi kararlı uygulanmaya başlandı. Dava süreci devam ederken, olayla ilgili soruşturma da sürüyor.

İŞTE O ANLAR: