AK Parti Trabzon’da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Geçtiğimiz haftalarda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla çeşitli programlar düzenlenmişti.
Yine Eylül ayının başında 10 günde toplamda 5 bakan Trabzon’da ayrı günlerde program düzenlemişti.
Şimdi ise Yerel Yönetimler konulu danışma meclisi toplantıları başlıyor.
İlk toplantı dün Yomra’da gerçekleştirildi. Bugün ise Arsin, Araklı ve Beşikdüzü ilçelerinde yerel yönetimler için buluşma sağlanacak.
İlçelerde düzenlenen toplantıların ardından 4 Ekim’de Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde yine Yerel yönetimler konulu İl Danışma Meclisi gerçekleştirilecek.
İl Başkanı Sezgin Mumcu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in de müsaitlik durumlarında katılacakları toplantıya katılamamaları halinde görevlendirilen İl Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili katılım sağlayacak.
Bu toplantılarda yerel yönetimler tarafından yapılan hizmetler, ilçenin yerel sorunları ve çözüm önerileri görüşülecek.
Dernekpazarı, Tonya, Düzköy, Hayrat ve Akçaabat 26 Eylül’de, Ortahisar 27 Eylül’de, Köprübaşı 29 Eylül’de, Çarşıbaşı, Çaykara, Of, Sürmene, Vakfıkebir 30 Eylül’de, Maçka ve Şalpazarı ise 1 Ekim’de gerçekleştirilecek.
AK Parti herhangi bir erken seçim olması durumunda hazırlıklı olmayı ve teşkilatları canlı tutmayı istiyor...





