TRABZON’un Of İlçesinde  İstiklal Marşının Kabulünün 97. Yılı nedeniyle 2 gün önce yapılan etkinliğin birincisinden duygulandıran hareket geldi. Yarışmada birinci Mehmet Emin Demet, kazandığı çeyrek altını Mehmetçik Vakfına bağışladı...

Trabzon’un Of İlçesinde yaşanan bir olay herkesi  duygulandırdı. 12 Mart tarihinde İstiklal Marşının Kabulü 97. Yıl dönümü nedeniyle Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu’nda tüm okulların katılımıyla bir etkinlik düzenlendi. Bu etkinlik çerçevesinde ilk, orta ve lise kategorilerinde İstiklal Marşını  güzel okuma yarışması yapıldı. 3 kategoride yapılan yarışmada ilçeden bin 500’e yakın öğrenci katıldı.
İlk olarak sınıf birincileri, ardından da okul birincileri belirlenen yarışmada finalde ise okul birincileri kendi aralarında yarıştı.
Yarışmada ilk üçe giren öğrenciler, Of Kaymakamlığınca çeyrek altında ödüllendirildi.
Yarışmada ilkokullar kategorisinde İsmail Yıldırım İlkokulundan Mehmet Eren Demet, ortaokul kategorisinde Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulundan Ümran Asude Özkan, Lise kategorisinde Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Enes Semiz birinci oldu.
Öğrencilerin hepsi aldıkları ödülü Mehmetçik Vakfına bağışladı.
Bu bağışlardan biri ise bugün sosyal medyaya düştü.
Mehmet Emin Demet, aldığı ödülü bağışlamak için gittiği şubede ilgiyle karşılandı. Mehmet Eren’in yaptığı bu bağışla herkesi duygulandırdı...