Berkay üç hafta önce Fettah Can'ın eşi Cansu Kurtçu'yu sahne aldığı mekanda dinlemeye gitti. Güzel şarkıcı programın bir bölümünde Berkay'ı da sahneye davet etti. İkili birlikte şarkılar söyledi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programının haberine göre; Alya, sevgilisine Berkay'ın daha önce gönderdiği hakaret dolu mesajları gösterdi. Şarkısını bitirip masasına dönen Berkay, Alya'nın sırtına dokununca adeta kıyamet koptu.

Eren Hacısalihoğlu, "Ne oluyor? Neden dokunuyorsun kıza?" dedi. İkili arasında şiddetli bir tartışma yaşandı. "Ben senin niyetini biliyorum" diyen Eren Hacısalihoğlu, araya girenler tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Berkay'ın bir süre önce Alya'ya albüm yapmak istediği sonrasında ise vazgeçtiği, bu nedenle ikilinin arasında husumet olduğu öğrenildi.

EREN HACISALİHOĞLU KİMDİR?
5 Haziran 1986 doğumlu yakışıklı oyuncu Eren Hacısalihoğlu aslen Trabzon Akçaabat'lıdır. İstanbul Haliç Üniversitesi mezunudur. Kadim Dostum adlı dizide Ferzan Kadim, Benim için üzülme adlı dizisinde Harun Kalbim Egede Kaldı dizisinde Yaman, Aşk Yalanı Sever dizisinde ise Ferit Koçoğlu karakterini canlandırmıştır.