Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 31. hafta maçında Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 yendi. 2 yıl önce 7-0 gibi çok ağır bir yenilgi aldığı rakibine ders verdi.

Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor, Antalya deplasmanına konuk oldu.. Geçen hafta Osmanlıspor'la karşılaşan ve 1 puanı evine götüren bordo-mavililer takımın , Avrupa kupalarına katılma şansını yitirmemek adına 3 puanı almak için varını yoğunu sahaya koyması gerekiyordu.

Maça tempolu başlayan ev sahibi Antalyaspor, 5. dakikada golü bulunca Trabzonspor'un morali bozulmuş olsa da pes etmek için erkendi. Antalyaspor'un golüne karşılık vermekte zorlanan Trabzonspor, ne kadar fazla rakip kaleye gitse de Antalyaspor ağlarını 39. dakikada Burak Yılmaz'ın penaltısıyla havalandırdı ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sonra erdi.

Maçın 61. dakikasında Yusuf Yazıcı maçı 2-1'e getirdi ve son noktayı koydu.

Alınan bu sonuçlarla birlikte Trabzonspor 49 puanla 5. sıradayken, Antalyaspor 35 puanla 14. sırada bulunuyor.

Bu puan ve bulunduğu sırayla Avrupa kupalarına katılabiliyor gibi görünen bordo-mavililerin kalan maçları da kazanması ve strese girmemesi gerekiyor..

Gitme Sinyali!

Maç sonu açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, hakkında çıkan ''Trabzonspor'dan ayrılacak'' yorumlarına da cevap verdi. Sezon sonunda kulübüyle oturup konuşacaklarını ve ona göre gidip gitmeyeceğine karar vereceğini, başkanlarının takımın maliyetini azaltmak istediğini söylediğini ve bu durumda takım için yapabileceklerini beraber konuşarak anlaşacaklarını belirterek net bir açıklama yapmamış oldu..