Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Hücum hattına yaratıcı bir isim kazandırmayı planlayan Bordo-Mavililer, Arjantinli genç yetenek Matías Palacios’u radarına aldı.
Fransız basınında yer alan haberlere göre; Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al Ain takımında forma giyen 23 yaşındaki on numara için Trabzonspor’un yanı sıra Fransa’dan Lens ve Yunanistan’dan Panathinaikos da devrede.
1.71 metre boyundaki Arjantinli futbolcu, geride kalan sezonda Al Ain formasıyla 39 resmi maça çıktı ve 4 gol, 4 asistlik katkı sundu. Teknik kapasitesi, oyun görüşü ve pas becerisiyle öne çıkan Palacios’un Avrupa futboluna geri dönmek istediği belirtiliyor.
2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç oyuncu için Al Ain’in yaklaşık 4 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği ifade ediliyor. Trabzonspor’un teknik ekibi, oyuncunun performansını detaylı şekilde analiz ederken, yöneticiler temaslarını sürdürüyor.