Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ünal Karaman, yeni sezon öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde adeta kamp kurdu.

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ünal Karaman, yoğun mesaisiyle dikkat çekiyor.

Oyunculuk döneminde 9 yıl formasını giydiği, çeşitli dönemlerde yardımcı hocalık ve sportif direktörlük görevlerinde bulunan Ünal Karaman, bu kez teknik direktör olarak görev aldığı bordo-mavili takımın başına, sıkıntılı bir süreçte gelmesine rağmen sorunları aşmak için Özkan Sümer ve yönetimle birlikte koordineli bir çalışma yürütüyor olması şimdiden göz dolduruyor.

ÇOK ÇALIŞIYOR..

Göreve geldiği günden buyana transfer planlaması ve kadroyu oturtma düşüncesiyle çalışan teknik adam, 26 Hazıran'da sezon çalışmalarını açacak olan bordo-mavililere yapacağı takviyeleri şimdiden belirlemiş gibi duruyor.

Başkan Ahmet Ağaolu'nun gelmesiyle birlikte, öze dönme politikası ve taze kan arayışına giren kulübün yenilenme isteği olumlu sonuçlar verecek gibi duruyor.

Yeni yönetimin gerçekçi tavırlarıyla birlikte pembe gözlükler gözlerden çıkartılıyor ve sistemli bir mali tabloyla birlikte mantıklı transferler yapılması gerekiyor. Yüksek ücretli oyunculardan ise fiyat indirimine gitmeleri veya istiyorlarsa kulüpten ayrılmalarına itiraz edilmeyecek gibi görünüyor..