61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzonspor'un Bursaspor'a maçı verdiği iddialarına maçın devre arasında teknik direktör Ersun Yanal'ın konuşmaları son noktayı koydu.

Ligin son haftasında Bursaspor'u kendi evinde ağırlayan Trabzonspor kritik maçtan 2-1 mağlup ayrılması iki takımı doğrudan etkiledi.

Bu sonuca göre Rizespor küme düşerken Bursaspor ligde kaldı. Ancak maç sonucu Rizespor camiasını derinden etkiledi. 

Küme düşen Rizespor'da camia tek bir ağız olup Trabzonspor'un şike yaptığını Bursaspor'a maç sattığı yönünde iğrenç iddialarda bulundu.

Yaşanan bu üzücü olayların ardından Trabzonspor'un Rizespor'u küme düşürdüğü iddialarına en net cevap Trabzonspor-Bursaspor maçında devre arasında çekilen görüntüler verdi.

Görüntülerde Teknik direktör Ersun Yanal'ın takımın oyun anlayışından memnun olmadığı ve futbolcuları azarladığı görülüyor.

Ersun Yanal, 'Biz Trabzonspor'uz.Ayıptır' diyerek futbolculara şu şekilde seslendiği görülüyor;
'Onamıyoruz. Hiç oynamıyoruz. İlerde olamaz mıyız? Yakalıyoruz. Atağa çıkacağız kimse gelmiyor. Arkayı boşaltmıyoruz. Coşkumuz yok. Coşkumuz yoksa ileride işimiz zor. Cezayı keserler bize ve iyi olmaz. Bu ayıp olur utanırız. Sıkılırız. Ben bu duyguları hissediyorum. Ayıp olur. Biz Trabzonspor'uz. Utanırız. Herşeyi bırak coşkulu bir şekilde karakterini ortaya koy. Yeter artık karakterini ortaya koy''