Değerli okurlar merhaba, 

Haftanın en dikkat çekici maçında yine sizlerle birlikteyiz.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor, deplasmanda lig ikincisi Galatasaray'a konuk olacak.

Başarılı futbolu ile devre arasına damgasını vuran ve adından fazlaca söz ettiren Trabzonspor eğer şampiyonluk yarışında ben de varım demek istiyorsa mutlaka Galatasaray’dan 3 puanla dönmek zorunda.

Nitekim bordo- mavili oyuncuların rekabeti göz dolduruyor, Galatasaray maçı kazanılamayacak bir maç değil.

Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek final ilk maçında dün sahasında Ümraniyespor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 10 Şubat Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Trabzonspor ile Galatasaray, Süper Lig'de pazar günü Trabzon'da yapacakları maçla 124. kez karşı karşıya gelecek.

Son oynanan maçta (01.09.2018 ) ezici bir üstünlükle galip gelen Trabzonspor'un deplasmanda göstereceği performans ise merak konusu.

Geçen hafta Galatasaray'ın Alanya karşısında göstermiş olduğu performans aynı şekilde devam ederse, bodo-mavililer doğru bir kadroyla, bu deplasmandan en az 1 puanı kurtarır gibi görünüyor.

Ünal Karaman'ın tercihleri ve Fatih Terim oyun anlayışı Pazar gününü merak konusu haline getiriyor. Ünal Karaman'ın , iyileştiği öne sürülen Sosa'yı kadroya alması bekleniyor.

Haftanın en hareketli maçı olacak olan Galatasaray-Trabzonspor maçı,şampiyonluk yarışı için de fazlasıyla önem teşkil ediyor.

İstatistiklere bakıldığında, Galatasaray , Tarabzonspor'la yaptığı resmi ve özel karşılaşma sayılarında önde görünürken, son iki yıla bakıldığında Trabzonspor'da daha fazla gelişme kaydedildiği göze çarpıyor.

Galatasaray 36 puanla puan cetvelinin 2. sırasındayken, Trabzonspor 33 puanla ligin 5. sırasında bulunuyor.

Trabzonspor muhakkak ki büyük düşünecek ve bu maçı almaya çalışacak.