Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Trabzonspor, ezeli rakibi karşısında evindeki beş yıllık galibiyet özlemine son verip, kötü geçirdiği sezonda taraftarını mutlu etmeli artık.

Trabzonspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Bordo-mavililerin zorlu maç öncesi savunma bölgesinde önemli eksikleri bulunuyor. Ancak bunlar çokta büyük neden değil.

*Ne yapın edin bu maçı alın.

*Ölümüne değil kazanmak için oynayın ve bu maçı alın artık..

*Gücünüz 1 ise 3 koyun sahaya, sizi sevenler şimdi sizlerden bunu bekliyor..

Size saha da ölün diyen yok, rakibinizin gücünü bilin ona göre oynayın taraftarda sizi takdir etsin..

Trabzonspor'un prestij maçı

Spor Toto Süper Lig’de 24 Nisan Pazar günü saat 20.00’de Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe’yi konuk edecek Trabzonspor, ezeli rakibi karşısında evindeki beş yıllık galibiyet özlemine son verip şeytanın ayağını kırmalı.

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçirdiği bu sezonda sarı-lacivertlileri yenerek taraftarını mutlu etmek isteyen bordo-mavililerde Teknik Direktör Hami Mandıralı da İstanbul’un “üç büyükleri” olarak anılan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe karşısında ilk kez 3 puan çıkarmanın hesaplarını yapıyordur, yapmalı ve teknik direktörü olduğu takımın uzun yıllardır ezeli rakibini yenememenin psikolojisini de üzerinden atmalı.

Ligde 37 puanla sıralamada 11. sırada yer alan bordo-mavililer kendisinden neredeyse 1 misli fazla puanla yukarıda bulunan Fenerbahçe'yi mağlup ederek hem sıralamada daha yukarılara çıkmak hemde ezeli rakibini yenmenin hesaplarını yapıyordur muhakkak.

Takatsiz hasta gibi dolaşmayın!..

Bu sezon Trabzonspor'un gidişatı adeta taraftarlarını  kahretmektedir. Ligin alt sıralarındaki bütün takımlar can havliyle çıkış yakalamak için çaba gösterirken bordo-mavililer sanki bulunduğu yerden çok memnunmuş görüntüsü vermektedir..

Süper ligde 4.büyük olabilmeyi başarmış ilk Anadolu kulübü olan Trabzonspor bu sezon maalesef taraftarını oldukça üzmüş, gururunu kırmış ve ligde kalabilmeyi bekleyen takımların durumuna düşmüştür.

Ne yapın edin F.Bahçe maçını alın

Çünkü "bizler inandık sizde inanın" diyen bordo-mavili renklere gönül veren asil taraftarları bari bu sefer ruhunuzu kazanma, azminizi ortaya koyarak, bu maçı alarak memnun edin.

Tek tek ele aldığımız zaman hepsi birer yıldız gibi  olan futbolcuların umursamaz tavırları sorumsuzluk ve  takımın durumunu üstlenmemek olarak  algılanmaktadır. Nitekim onca emeğe, sevgiye ve paraya karşılık alınan sonuçlar ortada.

Yönetimin suçu her istediğinizi anında yerine getirmek ve sizi maddi yönden mutlu etmek mi? Yada taraftarın suçu, takımın hatırına sizi protesto etmeyip, mağlup olduğunuz maçtan sonra bile sessiz kalmak mı?


Ey Trabzonspor teknik kadrosu, sizden  başarı beklemek bordo-mavi renklere hiç bir karşılık beklemeden gönül veren taraftarların en tabii hakkıdır. Bu takıma çareyi siz bulacaksınız. Ve  sizlerden yarın bahane değil, başarı bekleniyor.