Spor Toto Süper Lig'in 2 . haftasında Trabzonspor, evınde Malatyaspor'u ağırladı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda AEK'yı deplasmanda yenen ve Süper Lig'in ikinci  haftasındaki maçı kayıpsız geçen bordo-mavililer,kaptırdığı fırtınayı sürdürmeye devam etti.

Bordo-mavililer, sahasında ağırladığı rakibini 44. dakikada Abdülkadir Ömür ve 78. dakikada Pereira'nın attığı golle 2-1 mağlup etti. Malatya temsilcisinin tek golü ise 89. dakikada Eren Tozlu'dan geldi..

Ligin ilk haftasında deplasmanda Kaımpaşa ile berabere kalan Karadeniz ekibi ,aldığı bu sonuçla  birlikte 4 puana yükseldi.

Trabzonspor, 44. dakikada Abdülkadir Ömür'ün kafa golüyle soyunma odasına önde gitti. İkinci yarıya daha seri ve istekli başlayan bordo-mavililer 78. dakikada maçın fişini çekti ve 3 puana sahip oldu.

Takımın kadrosuna baktığımızda, teknik direktör Ünal Karaman, AEK maçının 11'inde değişikliğe gitmedi.

Karadeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Kamil Ahmet Çörekçi ve Onazi maç kadrosunda yer almadı.

Maçın geneline baktığımda, Trabzonspor hem lig, hem de Avrupa'da gayet kontrollü ve yetenekli gidiyor. Bu şekilde devam ederse kulüp olarak akıllıca yapılan transferler meyvelerini verecek gibi görünüyor. Hemn gençler, hem tecrübeliler gayet iyi anlaşıyor ve gecen yıl olduğu gibi, izlettikleri futbol keyif veriyor. Ayrıca Trabzonspor'un son zamanlarda yakaladığı çıkış ve yönetimin uyumlu olması pek çok sporseverin takdirini kazanıyor.

KADINA UZANAN ELLER KIRILSIN..

Eski eşi tarafından vahşice  öldürülen Emine Bulut'u anmak ve kadın cinayetlerine tepki için h iki takımın futbolcuları sahaya siyah pankart ile çıktı ve maç 1 dakika geç başladı.

Değerli okurlar bir sonraki yazıda buluşmak ümidiyle…Nurettin Özgenç