Trabzonspor’un Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı kritik karşılaşma, yalnızca Türkiye’de değil Avrupa futbol kamuoyunda da büyük ilgi görüyor. Karşılaşma için Avrupa’nın birçok ülkesinden toplamda 11 farklı scout ekibinin akredite olduğu öğrenildi.

Avrupa Kulüplerinden yoğun ilgi

61saat'in haberine göre;

Edinilen bilgilere göre, özellikle İngiltere ve Fransa’dan gelen scout ekiplerinin sayısının dikkat çekici düzeyde olduğu belirtildi. Avrupa kulüplerinin temsilcileri, karşılaşmayı tribünden takip ederek oyuncular hakkında detaylı gözlem yapacak.

Gözler Trabzonspor’un genç yıldızlarında

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın daha önce yaptığı açıklamada, bordo-mavili takımda 4 futbolcuya transfer teklifi olduğunu duyurması, scout ekiplerinin ilgisinin neden bu kadar fazla olduğunu da gözler önüne serdi. Özellikle Trabzonspor’un genç oyuncuları Batagov ve Oulai Avrupa kulüplerinin radarında olduğu ifade ediliyor.

Karşılaşmada performans sergileyecek genç isimlerin, scout raporları açısından önemli bir sınav vereceği belirtiliyor.

Beşiktaşlı Oyuncular da Takip Edilecek

Scout ekiplerinin yalnızca Trabzonspor’u değil, Beşiktaş forması giyen bazı oyuncuları da yakından izlemek amacıyla maça akredite olmuş olabileceği kaydedildi.