Eski tribün liderlerinden Arif Sis’in sevinci Trabzonspor - Beşiktaş maçı sonrası sevinci Türkiye gündemine oturmuştu. 

61saat’in konuğu olan Arif Sis 1996’dan beri maçlara gitmediğini ama kararını yeniden gözden geçireceğini ifade etti.

Trabzonspor’a birlik beraberliğin başarıyı getireceğini ifade eden Sis “Trabzonspor tribünlerinde ilk günlerden beri varız. Çocukluğum stadyumda geçti. Maraton tarafı tek kattı, Farozlular vardı. Biz Çılgınlar’ın kuruluşunda vardık. Şampiyonlukların alındığı yıllarda hemen hemen bütün gruplar vardı. Farozlulardan sonra, Çılgınlar, daha sonra Affetmezler vardı. Paşa Erbaş vardı. Gönlümden gelen bütün mahalleler bir araya gelsin. Trabzonspor’un yanında bütün tribün oluşumları sağlansın. Şu andaki oluşum da memnuniyet verici. Takım şampiyonluk havasına girdi, ben de  umutluyum, Allah’ın izniyle bu işi göğüsleyeceğiz.” Dedi. 

Yaşadığı kolbastılı sevinci anlatan Sis “1996’dan beri tribün muhabbetini kestim, hiç gitmedim, ayağımı basmadım. Yeni stadı bile görmedim. Adnan Bayram’ın kardeşi, Yaşar Bayram hocam beni evine davet etti. Çay muhabbetine gittik. Abdülkadir’in golünde televizyonu yerinden oynattık, başladım öpmeye. Yediğimiz golde yıkıldı.  3. Golde var ya ayağı kalktık, sanki Nwakaeme’ye pası biz verdik gibiydi. Olay kolbastıya döndü ben de içimden geldiği gibi davrandım. Trabzonspor bir aşktır, evlattır, anadır, babadır. Şehrin sanayisi yok, bir şeyi yok, sadece Trabzonspor’u var. Bu sene o sene iş bitecek. Allah’ın izniyle yeter ki şampiyon olsun canımız feda. Bu şehir kopar. Son 1 haftaya şampiyon olarak girmemiz lazım. Deplasman havası yaşayalım, şehir yanar, inşallah tribünlere de dönmeyi düşünüyorum. Daha da iyi olacağız. “ dedi. 

"TRABZONSPOR TARAFTARI BİR TANEDİR, KÜÇÜK ÇOCUK GİBİDİR"

Trabzonspor taraftarlarının dünyanın en iyi taraftarları olduğunu ifade eden Sis “Trabzonspor taraftarı var ya mükemmel bir taraftarıdır. Küçük bir çocuk gibidir. Dünyanın en iyi taraftarıdır, mazlumdur, fedakardır, acayip bir taraftarımız var. İstanbul’da yok. Bizim taraftarımız öz be öz Trabzon’un mayasından yoğrulmuş, Anadolu’da birliği de sağladık. Formalar istiyorlar, okullarını boyatmışlar. Yavaş yavaş eski yıllara dönüyoruz. Trabzonspor taraftarı dünyada bir tanedir.  

"SAMSUN'U VE BURSA MAÇINI UNUTAMAM"

Tribünlerdeki unutamadığı 2 anısını paylaşan Sis “Bursa maçı 5-1’lik maç, Şeyhmuz golü attı tellere yapıştık. Onu unutmamam. En büyük sevincimiz orasıydı. 4-1’e eleniyorduk. O top nasıl kavis aldı da kaleye girdi. Tribünleri anlatamam. Tellere yapıştık, mükemmel bir gündü… Çok üzüldüğüm ve unutamadığım ise Samsun deplasmanını unutamam. Çarşıbaşılı 6-7 arkadaşımızı kaybettik, Trabzon’dan 5-6 arkadaşımızı kaybettik. “ ifadelerini kullandı.