Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Kayserispor'a konuk oldu..

kayserispor trabzonspor ile ilgili görsel sonucu

Kayserispor evinde Trabzonspor ile karşılaştı.

Kayserispor, Süper Lig’in 11. haftasında evinde karşılaştığı Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı. Süper Ligin 11. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Kayserispor ile oynadı. 14:00'da Kayseri Kadir Has Şehir Stadyumu başlayan maç beraberlikle sonuçlandı.

Geçen hafta kendi evinde Galatasaray'a göz açtırmayan ve çıkışa geçmek isteyen Trabzonspor, deplasmanda net fırsatlar üretememenin sıkıntısını yaşadı.  Kayserispor'un savunmasını açmakta zorlandığı Trabzonspor, atak yapmakta zorlandı ve gol bulamadı.

Oyunun ilerleyen zamanlarında Onazi’den sonra Mustafa’nın da sakatlanmasıyla ikinci kez zorunlu değişiklik yapan Rıza Çalımbay’ın maçı koparmasına yardımcı olacak tek hamle şansı kaldı. Bunu doğru bir tercihle rakip kaleye dik gidebilme özellikli Abdülkadir’den yana kullansa da amacına ulaşamadığı gibi Onazi sonrası teslim ettiği orta alanda rakibe teslim olmanın bedelini sürekli baskı yiyerek ödedi.

Ev sahibi Kayserispor, 2. yarı yaptığı ataklarla Trabzon kalesini zorlasa da Onur Kıvrak'ı geçemedi. İki tarafta bulduğu az fırsatı değerlendiremeyince maç 0-0 sona erdi ve Trabzonspor deplasmanda 1 puana razı oldu.

Bu durumun doğal sonucu Trabzonspor, bir puanı başarı olarak kabullenmek, Kayserispor ise galibiyeti kaçıran taraf olmakla teselli buldu!