Trabzonspor, Süper Ligin 4. Haftasında evinde Samsunspor’u ağırlayacak. Bordo - Mavililerin mutlak 3 puan parolası ile çıkacağı karşılaşma öncesinde sevindiren bir haber geldi.
Trabzonspor’un son oynadığı Antalyaspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan ve 2. Yarı oyuna devam eden Folcrelli bugün yapılan antrenmana çıktı.
Trabzonspor’un orta sahasında son dönemde büyük önem arz eden futbolcunun Samsunspor maçı öncesinde antrenmana çıkması ise hem taraftarlar hem de teknik ekibi sevindiren bir gelişme oldu.
61saat Spor Müdürü Hasan Tüncel, Folcarelli ile ilgili olarak, "Takımla birlikte çalışmalara başladı. Büyük ihtimalle ilk 11’de olmasını bekliyoruz ama sağlık kurulu gün gün raporlarını takip edecek ve kararını verecek" dedi.






