A Milli Futbol Takımı'nın Andorra'yı 1-0 yendiği müsabakanın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli takım oyuncuları ve teknik heyetini tebrik etmek üzere soyunma odasına torunlarıyla beraber gitti. 

Ancak bu sırada tüm Trabzonsporlu taraftarları mest eden bir an yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, soyunma odasına gideceği sırada Ahmet Akif’i aradı. 

Trabzonlu Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın, Fanatik Trabzonsporluluğu ile tanınan oğlu Ahmet Akif, milli formanın altına Trabzonspor forması giymiş ve soyunma odasına bu şekilde gitmek istemişti. 

Bu nedenle Milli Formayı çıkaran ve altında ki Trabzonspor formasıyla kalan Ahmet Akif’i gören Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk etapta kısa bir şaşkınlık yaşasada torununa “Neden çıkardın?” diye soru yöneltti. 

Ardından torunlarıyla beraber Milli Takım soyunma odasına giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada hem teknik heyeti hem de futbolcuları galibiyetten dolayı tebrik etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ahmet Akif Albayrak arasında yaşanan bu diyalog ise bölgede bulunan bir kişi tarafından videoya alındı. 

Sosyal medyaya atılan video kısa sürede binlerce paylaşım aldı. 

Trabzonsporlu taraftarlar Ahmet Akif’e ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu diyaloğunu övgüler dizdi.