6 Haziran 2025 tarihli Politik Güğüm köşesinde yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:

Trabzonspor, 2025-2026 sezonu için hazırladığı yeni reklam filmiyle hem duygulara dokundu hem de teknolojiyi sinema diliyle buluşturdu.

Yapımcılık koltuğunda Serdar Şen’in oturduğu film, Judo Ajansı’nın prodüksiyonuyla hayata geçirildi.

Yönetmenlik koltuğunda ise Bedran Güzel yer aldı.

Volkan Konak, Ahmet Minguzi gibi tanınmış isimlerin de yer aldığı çekimler, Trabzon’un büyüleyici doğasında gerçekleşti. Çal Mağarası’nın üst bölgesinde ve Nayino Dağ Evi’nin çevresinde yapılan çekimlerde, “Bizim Bu Mutluluğu Kuşun Sıkma / Yayla Çocukları” adlı unutulmaz hikayenin devamı niteliğinde sahnelere yer verildi. Filmde ayrıca, aramızdan ayrılan isimler de saygı ve özlemle anıldı.

İki ayrı reklam filmi, toplam üç günlük yoğun bir programla tamamlandı.

İlk filmde, Trabzonspor’un yeni sezon formalarında kullanılan NFC teknolojisine dikkat çekildi. Dört farklı formaya entegre edilen bu teknoloji sayesinde, taraftarlar telefonlarıyla logoya dokunduklarında özel içeriklere ulaşabiliyor — bu, dünya futbolunda bir ilk olma özelliği taşıyor.

Serdar Şen’in bu Trabzonspor için ilk projesi değil.

Daha önce Mutluluğa kurşun sıkma projesiyle de gündeme oturmuştu.

Trabzonspor Belgeselini de bizzat o isim yaptı.

Marek Hamsik çalışmasında da sahnede yine o vardı.

Tüm Türkiye’nin duygularına dokunan bu filmde emeği geçen kim varsa tebrik ediyoruz.