Emir Yuşa Atıcı adına düzenlenen turnuvaya katılan Trabzonspor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Hatice Bahar Özgüvenç, burada 61saat’e açıklamalarda bulundu.

Hatice Bahar Özgüvenç, “Hepimiz çok üzgünüz. Ama çok anlanmlı bir turnuva. İnşallah amacına ulaşır.” dedi.

Kadın futbol takımı ile ilgili de konuşan Özgüvenç, “Trabzonspor’un hedefi bellidir her zaman şampiyonluktur. Biraz geç de olsa takıma katıldım. 28 oyuncuya sahibim her birini kullanarak inşallah kupaya ulaşmak istiyorum.

Genç dinamik bir takıma geldim. Tecrübeli isimlerimiz biraz az ama bunları birbirine harmanlıyoruz. Biraz benim sistemime geçiş sancılı oldu. Bu süreç kısa sürdü lig başladı. Son 2 haftadır da kazanıyoruz.

Ben geldiğimden beri 2 transfer yaptık. Milli takım oyuncularımız aynı zamanda. Bizlere katkı sağlıyorlar. Devre arasına kadar bu şekilde devam edeceğiz.

Çok enerjik ve pozitif haldeyiz. Kazanma alışkanlığını daha da arttırmak istiyoruz. Hep kazanmaya çıkan sistemsel olarak da buna hitap ediyoruz. Atak futbolu oynatan bir hocayım ben de… Bunu bir alışkanlık haline getirmeye çalışıyoruz. Trabzonlular da umalım ki oyunumuzdan keyif alır. Trabzonspor taraftarını da her zaman yanımızda görmek istiyoruz.” Dedi.

Kaynak: 61SAAT HABER MERKEZİ