Trabzonspor'un yeni transferi Saviolo'da Malinovskyi'den sonra yarınki kampa katılma için Trabzon'a geldi.

Açıklamlarda bulunan Saviolo sağ sol farketmez kazanmak için buraya geldim ifadelerini kullandı.

Noah Saviolo: “Kulüple olan görüşmelerde bana verdikleri en büyük şey özgüvendi. Genç oyuncuyum, ben de Trabzonspor’da olmaktan çok mutluyum. Başlamak için sabırsızlanıyorum.

Bonservis rekoru olarak çok mutluyum. Rekora sahibim, bu bana güven de aşılıyor. Göstereceğim performansla en iyisini yapıp hak ettiğimi göstermek istiyorum.

Hocamızın dediği doğru; birebirleri ve çalım atmayı seven bir oyuncuyum. Denemekten korkmam. Bunu sahada göreceğiz. Öğrenmek istiyorum. Takımda ders alabileceğim oyuncular da var. Genç oyuncular için bu önemli. Trabzonspor’da olma sebebim de bu; olabildiğince takıma yardımcı olmak, öğrenebilmek ve tarihte yer edinmek isterim. Çok fazla gol atmak isterim.

Çok fazla oyuncuyla görüşmedim. İki kanatta da oynayabilirim. Sağ veya sol fark etmez. Tek bir hedefim var; takımım için elimden geleni yapıp kazanmasını sağlamak.”

Muhabir: FURKAN YILMAZ