Trabzonspor'un Kamerunlu yıldız kalecisi André Onana, ülkesi Kamerun’un formasını giydiği Dünya Kupası eleme maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Onana'nın kalesini koruduğu Kamerun, D Grubu'nda oynanan maçta Mauritius'u 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Alınan bu galibiyetin ardından Kamerun, oynadığı 9 maçta topladığı 18 puan ile D Grubu'nu ikinci sırada tamamladı. Grubun liderliğini ise 20 puan toplayan Yeşil Burun Adaları elde etti. Maçın ardından bir açıklama yapan Trabzonsporlu kaleci, galibiyetin kendileri için önemli olduğunu vurguladı.

Onana, “Bu maçı kazanmak bizim için önemliydi. Grubun performansından memnunum. Oyunumuzu geliştirmek bizim için gerçekten kolay olmadı ama başardık. Kazandık."

Gelecek maçlara odaklandıklarını ifade eden Onana, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kötü günler ve iyi günler, kazandığınız ve kaybettiğiniz zamanlar vardı. Geçmişi değiştiremeyiz. Çok iyi bir takımımız var. Elemeleri geçmek umuduyla elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

6 takımlı grupta mücadele eden Kamerun'un bir sonraki rakibi, 11 puanla dördüncü sırada yer alan Angola olacak.