Havuz mevsiminin yavaş yavaş yaklaştığı bu haftalarda kaliteli bir tatil deneyimi için profesyonel havuz kimyasalları tercih etmelisiniz. Havuz temizliği başta olmak üzere pH dengesi, bulanıklık gidermek, partikül toplamak ve daha birçok işlev için özel geliştirilmiş kimyasallar bulunuyor. İnsan sağlığını yakından ilgilendiren bu ürünlerin kaliteli olması ve işini profesyonelce yapması son derece önemlidir.

Open Submenu (SPP Superpool Kimyasalları)

Superpool kimyasalları sağlıklı bir havuz deneyimi sunuyor. Bu ürünler işinde son derece profesyonel. Üstelik farklı kategorilerde ve ambalajlarda satışa sunuluyor. Toz, tablet ve multi tablet klorlar havuz suyunun klor dengesini koruyor. pH düşürücüler ve yükselticiler tercihe göre sıvı ve toz formlarda bulunuyor. Yosun önleyici, partikül çöktürücü, parlatıcı, sertlik giderici ve kış bakım ürünleri gibi profesyonel havuz kimyasallarına ulaşabilirsiniz.

Open Submenu (Astralpool CTX Kimyasalları)

Üstün teknoloji ile geliştirilmiş Astralpool CTX kimyasalları havuz suyunun kalitesini artırıyor. pH düşürücü ve yükseltici ürünlerinin yanı sıra su çöktürücü kimyasalı da büyük beğeni alıyor. Piyasada bulunan en kaliteli yosun önleyici havuz kimyasalı yine bu kategoride yer alıyor.

Open Submenu (SPP Superpool Havuz Kimyasal Setleri)

Geniş çaplı bir havuz bakımı için oluşturulan setler hem ekonomik hem de son derece bereketli. Her bir ürünü tek tek düşünüp araştırmanıza gerek kalmıyor. Havuz bakımını en ince ayrıntısına kadar düşünerek hazırlanan setleri gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Kaynak: https://www.e-havuzmarketi.com/havuz-kimyasallari