İsveç Dışişeri Bakanı Wallström da, "Türkiye'nin 15 yaşın altındaki çocukların cinsel ilişkiye girmesine izin vermesine dair kararı iptal edilmeli.." diye tweet atmış ve Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek de buna sert tepki göstermiş ki Türk Dışişleri Bakanlığı, Viyana havalimanındaki elektronik panoda yer alan habere yazılı açıklama ile tepki göstermişti.. 
Yalan tüm dünyaya yayılıyor. 

İsveçli Bakan Wallström'a şunu sorabiliriz; "15 yaş altındakilere ne kadar kürtaj uygulanıyor senin ülkende?" 
AB ülkerinin çoğunda 15 yaş ve altında cinsel ilişkiye girenler yok mu? 
Bir de bunlara kürtaj bedava! 

15 yaş altındakilere her yıl onlarca devlet destekli kürtaj yaptıranlar, neyle başkalarına yalan haberlere dayanarak akıl vermeye çalışıyorlar? 
Orijinali 2004 yılında Fince olarak yayımlanan ve 4 dilde mevcut olan, İsveçce ve Almanca baskısı da bulunan kitabımdan bir alıntı ki o zaman saldırı İran'a idi medyada ( bknz. http://www.yakupyilmaz.com/documents/28.html ): 

>> 
Finlandiya’daki İlta-Sanomat Gazetesi’ndeki habere göre; İran’da 13 yaşındaki kız evlenmiş, bu genç kızın evlenmesini kadın hakları ihlali olarak duyuruyorlar. Ama ”ABD’de 12 yaşındaki kız çocuğu anne ve babasının izniyle kanunen evlenebiliyor. Niçin bu ABD’nin kanununu haber yapmıyorsunuz?”, diye İlta-Sanomat Gazetesi’nden sordum ve hâlâ daha cevap alamadım. Tabii şok olmuşlardır Süper Devlet dedikleri ABD’nin bu uygulaması ile! 

Tablo: ABD’nin 50 Eyaletinde ve Kolumbia ile Puerto Rico’da evlilik kanunları(Marriage Laws of the Fifty States, District of Columbia and Puerto Rico)*: 
Massachusetts: Erkek (male) 14 yaş- Kadın (female) 12 yaş ( Massachusetts- Male-14 Female-12  ) 
Anne ve babanın iziniyle 
* USA Legal Information Institute: https://www.law.cornell.edu/wex/table_marriage 
Yahudi geleneklerine göre, 12 yaşına gelen kız evlenebilir. Fakat medya bundan da bahsetmiyor hiç. 
<< 
Yukarıda da belirttiğim gibi; 15 yaş altında cinsel ilişki sonucu hamie kalanlara devlet eliyle onşarca kürtaj yaptıran Batı ülkelerinin yetkilileri, kendi ülkelerindeki sorunları çözemeden başkalarına sataşıyorlar. 
2013 yılında Finlandiya’yı ziyaret eden zamanın Aile’den sorumlu bakanımız Fatma Şahin ile Helsinki’de  kaldığı otelinin lobisinde karşılaşmıştım. 
Bakan Şahin ile Finlandiya’dan konuşurken ben “Buradaki kadınların durumu ö kadar da iyi değil” dedim Fatma Şahin, bizim kadınların durumunun pek iyi olmadığı yönünde bir imada bulunnca. 
Ve anlattım; “Finlandya’da her yıl 30 kadın erkek şiddeti nedeniyle hayatını kaybediyor. Türkiye’nin nufüsü Finlandiya’nın 15 katı. Buna göre Türkiye’de 450 kadın her yıl öldürülüyır mu erkekler tarafından?” diye de sordum. 
“Yok” dedi Bakan Şahn, hayretle bana bakarak. 
Diğer bildiklerimi de ayaküstü anlattım Bakan Fatma Şahin’e.. 
Sonraki gün Finlandiya’daki Türkere buluştu Bakan Fatman Şahin. 
Bakan şahin konuşmasına; “Sordum Finli yetkililerden. Finlandia’da geçen yıl 27 kadın, erkek şiddeti nedeniyle hayatını kaybetmiş. Türkiye’de ise 167. Nufüsa oranladığımızda, Türkiye’den 3 kat daha fazla kadın Finlandiya’da hayatını kaybetmiş.”, dedi. 

Bakan Fatma Şahin, benim verdiğim bilgiyi Finli yetkililere sorarak teyit ettirmiş. 
Bir bakan bile böyle bilgilendirilmeden yurtdışına çıkıyor. Batılı karşıdında boynunu eğ. Halbuki, onların boynu zaten eğik. 
Eğer Batı ülkesinde bir konuda size bir saldırı gelirse, onlara kendi ülkelerine bakmakarını söyleyebilirsiniz. 
Ben bunu, İslam’a saldırıların zirveye çıktığı 2000’li yılların başlarında kitap yazarak yaptım. Kitabımda, Tevrat, İncil, bugünkü sistem ie Kuran’ı karşılaştırarak cevaplar verdim 30 başlık altında sordukları sorulara. 
“Ben böyle olduğunu bilmiyordum.”, en fazla gelen yorumlar oldu kitabı okuyanlardan. 
Fin medyasına gönderdim kitabımı. Kitabımdan önce “Kuran’da töre cinayeti vardır” diye haber yapanlar, şimdi böyle bir olay olduğuna habere bir kutu ekeyip “Kuran’da töre cinayti yoktur” diye yazıyorlar haberlerine. 
Onlara, onların anlayacağı şekilde belgeli olarak anlatım yaptığınızda, hemen geri adım atarlar. 
İstediği kadar, Cem Özdemirler, Can Dündarlar, FETÖ taraftarları istedikleri kadar Batı ülkelerindekilere saldırmak için malzeme versinler. Batı başkalarını yönledirecek konumda değil. 
Not. İsveçli Bakan Wallström'a, kitabımın İsveçce baskısını postayla gönderdim. Daha önce İsveç Kralı, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlıklarından kitabıma güzel  mesajlar gelmişti. Bu bakan yeni. Her yeni bakana göndernek gerek.