Bingöl'ün Karlıova ilçesi Sudurağı ve Hacılar köyleri arasındaki kırsalda, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 terörist ölü 7 kişi de sağ ele geçirildi. Bölgede çatışmaların zaman zaman devam ettiği belirtiliyor. 
TUNCELİ'DE TERÖR OPERASYONU 
Tunceli'de terör örgütü PKK'ya düzenlenen operasyonda, aralarında İran uyruklu bir teröristin de bulunduğu 10 kişi yakalandı.  Tunceli'de PKK'ya yönelik başlatılan operasyonda şehir merkezine sızmaya çalışan ve ses getirecek eylemler peşine düşen PKK'lılara büyük darbe vuruldu. Aralarında İran uyruklu bir kişininde bulunduğu 10 kişi yakalandı. İran uyruklu terörist ile birlikte çok sayıda silah ve patlayıcı ele geçirildi. 
Önceki gün Atatürk Mahallesi'nde bulunan hakim ve savcıların oturduğu lojman yakınlarında nöbetçi polis tarafından fark edilen 2 kişinin durumlarının şüpheli görünmesi üzerine 2 kişiyi yakalamaya çalışan teröristlerden birini sağ yakaladı. Kaçan diğer terörist ise geceden yararlanarak izini kaybettirmeyi başardı. Özel harekat timleri şehir merkezine keşif yapmak için gelen diğer teröristin yakalanması için operasyonlarına devam ediyor. 
Tunceli Emniyet Müdürlüğü'nde terörle mücadele ekipleri tarafından sorgulanan teröristin verdiği bilgiler doğrultusunda, sabah erken saatlerde Tunceli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı özel harekat timleri, Tunceli merkeze bağlı Esenyurt köyü civarında terk edilmiş bir binaya yaptıkları operasyonda İran uyruklu T.K. isimli teröristi de yakaladı. 
Yakalanan terörist ile birlikte şu malzemeler ele geçirildi: "İki adet AK-47 Kaleşnikof piyade tüfeği, telsiz düzeneğine bağlanmış 3 el bombası, gece ve gündüz görüşüne sahip dürbünler, çok sayıda örgütsel doküman, telsiz, 3 adet 1,5 kilogram ağırlığında patlayıcı madde ve bol miktarda mühimmat ele geçirildi. Öte yandan konu ile ilgili Tunceli Cunhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi:  "Saat 20.00 sıralarında Atatürk Mahallesi'nde bulunan adliye lojmanları yakınındaki Timaş Blokları civarında şüpheli hareketlerinden dolayı Tunceli Emniyet Müdürlüğü'ne ait ekipler tarafından iki şahsın durdurulmak istendiği, şahıslardan birinin görevli ekibin 'dur' ihtarına uyarak yakalandığı, diğer şahsın ise havaya uyarı ateşi açılmasına rağmen karanlıktan faydalanarak kaçtığı belirtildi. Ekiplerin 'dur' ihtarı sonucu yakalanan C.Y.'nin, kaçan kişinin bölücü terör örgütü üyesi ve eylem hazırlığında olan A.D. olduğunu beyan etmesi üzerine konuyla ilgili olarak nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı doğrultusunda 9 ayrı adreste arama yapıldığı ve 10 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. 
Tunceli Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen operasyon sonucunda ele geçirilen silah ve mühimmatlar gazetecilere gösterildi.