Ankara'nın Altındağ İlçesi'nde 30 yaşındaki Ayşe Demir, kocasının işlettiği bakkalda 17 yerinden bıçaklanıp, kafası gövdesinden ayrılmış olarak bulundu. Polis, cinayet şüphelisi olarak aradığı akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen 'kuşçu' lakaplı Ahmet Ö'yü, bir köprü altında Ayşe Demir'in kesik başı ile yakaladı.

17 YERİNDEN BIÇAKLANMIŞ HALDE BULUNDU

 

Olay Sultan dün Murat Mahallesi'ndeki bakkal dükkanında meydana geldi. Bakkal 40 yaşındaki Tamer Demir, cuma namazına giderken yerine karısı Ayşe Demir'i bıraktı. Bir süre sonra bakkala gelen 14 yaşındaki bir çocuk Ayşe Demir'in cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerine polis çağrıldı. Polis, genç kadının 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğünü, gövdesinden ayrılan başının da olay yerinde olmadığını belirledi. Araştırmaya başlayan polis, çevredekilerin anlatımı üzerine 'kuşçu' lakabıyla tanınan akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Ahmet Ö'yü aramaya başladı.

POŞETTEKİ KESİK BAŞ

 

Cinayet şüphelisi 52 yaşındaki Ahmet Ö., saat 01.00 sıralarında Dışkapı Köprüsü'nün altında, yanında bir poşette Ayşe Demir'in kesik başı ile yakalandı. Ahmet Ö'nün bakkalda kocasının yerine duran 2 çocuk annesi Ayşe Demir'den daha önce de para istediği vermeyince de tehdit ettiği iddia edildi.