Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Narlıca Mahallesi 56070 Sokak 29 numaralı evde meydana geldi. İddiaya göre, Eda Hak (34), 16 yaşında görücü usulüyle Bülent Gök (36) ile evlendi. Bu evlilikten çiftin M.G. isimli çocukları oldu. Ancak Bülent Gök, sürekli alkol aldığı ve uyuşturucu hap kullandığı için eşiyle tartışmaya ve onu dövmeye başladı.

Eşinden sürekli dayak yiyen kadın, 2009 yılında eşinden ayrıldı. Oğlunu da yanına alan Eda Hak, babasının evinde yaşamaya başladı. Eşinden resmi olarak ayrılmasına rağmen sürekli evine gelerek eşi kadını rahatsız etmeye başladı. Bunun üzerine Eda Hak, oğlunun da ısrarıyla 2011 yılından itibaren eşiyle resmi nikahı olmadan birlikte yaşmaya başladı. İbo Osman Caddesi'nde bir apartmanda kapıcılık yapan Bülent Gök, 2 yıl aradan sonra yeniden evine dönen eşini yine darp etmeye başladı. Hak eşinden sürekli işkence gördüğü için tekrar çocuğunu alarak babasının evine döndü.

Ancak eşi Bülent Gök, alkol alıp eşinin kaldığı eve gelerek rahatsız etmeye başladı. Bu durumdan rahatsız olan ve karşı çıkan M.G. babası tarafından darp edildi. Bunun üzerine anne, polis merkezine başvurarak eşinden şikayetçi oldu. Ancak gözaltına alınan Gök serbest bırakıldı. Eşini evine götürmek için her gün kayınbabasının evine gelerek olay çıkartıp eşini darp eden Gök'ü eşi Eda Hak Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet etti.

Buna rağmen Gök, eşini eve götürmek için 22 Temmuz gece saat 03:30'da Narlıca Mahallesi'ndeki eşinin kaldığı eve geldi. Ancak eşi Hak, kocasıyla gitmek istemeyince darp edip sürükleyerek götürmeye çalıştı.

Bunun üzerine oğlu M.G, "Baba yapma annemi niye sürekli dövüyorsun, annem gitmek istemiyor" diye bağırdı. Bunun üzerine baba Gök oğlunu da darp ederek, "Sen benim işime karışma" dedi. Babasından dayak yiyen M.G, bunun üzerine mutfaktan aldığı bıçakla annesini darp eden babasını kafasından ve vücudundan bıçaklayarak yaraladı. Daha sonra ise polise ve ambulansa haber verildi. Olay yerine gelen ambulans baba Gök'ü Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. Gelen polis ise M.G.'yi gözaltına aldı.

Yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülen M.G,, babasını yaralamaktan sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. M.G, cezaevindeyken ölüm kalım savaşı veren babası olaydan 9 gün sonra hayatını kaybederek toprağa verildi.


Çocuk verdiği ifadede babasının kendisine zorla uyuşturucu sattırdığını satmaması halinde "Anneni döverim" diye tehdit ettiğini söylediği öğrenildi.

"OĞLUM YENİ BİR KADIN CİNAYETİ OLMASIN DİYE BABASINI ÖLDÜRDÜ"


17 yaşındaki çocuğunun cezaevine düşmesine üzülen anne Eda Hak, eşinden 2009 yılında ayrıldıktan sonra 2011 yılında tekrar barıştıklarını ancak kendisini sürekli dövmesinden bıktığı için babasının evine geri döndüğünü belirterek, "Beni ve oğlumu dövdüğü için eşim hakkında defalarca karakola da savcılığa da başvuru yaptım ama hiçbir şey olmadı. Sonunda evimizi gece yarısı basıp beni darp etti. Oğlumda bunun için babasını öldürdü. Benim oğlumun bir suçu yok. O yeni bir kadın cinayeti işlenmesin diye babasını öldürdü. Onun suçu yok. Biz çok mutlu bir şekilde yaşıyorduk" dedi.