Antalya'daki Nebi Güney İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Serkan Çakal'ın, kağıttan uçak yapıp aralarında oynayan 7 öğrenciyi diğer öğrencilerin önüne çıkartarak, "Haydi çocuklar bunun cezası ne olsun, siz belirleyin" diyerek yuhalattığı iddia edildi.

Kepez İlçesi'nde bulunan Nebi Güney İmam Hatip Ortaokulu'nda geçen cuma günü okul kapanış töreni öncesi öğrenciler bahçede beklerken, 7 öğrenci kağıttan uçak yaparak aralarında oynamaya başladı.

Bunun üzerine Müdür yardımcısı Serkan Çakal, kağıt uçakları uçuran 7 öğrenciyi okulun merdivenlerine çıkartarak, iddiaya göre diğer öğrencilere "Haydi çocuklar bunun cezası ne olsun, siz belirleyin" diyerek yuhalattı.

MÜDÜR YARDIMCISI: ESPRİYDİ

Müdür yardımcısı Serkan Çakal, okuldaki olayın espri mahiyetinde yapıldığını dile getirdi. Çakal, 'Ne yapalım bu kardeşlerimize, bu gençlerimize' düşüncesiyle şaka mahiyetli olduğunu, o sırada diğer çocukların yuhaladığını söyledi. Bunun amaçlanmadığını belirten Serkan Çakal, "Çocuklar yuhalasın gibi bir şey olmadı. Hani espri mahiyetinde 'Gençler ne yapalım bir ceza verelim' gibisinden soru soruldu. Çocuklar da orada gayri ihtiyari yuhalamaya başladı. Biz hemen 'Hayır hayır yuhalamak yok' diye uyarıp susturduk. Çocuklara 'yerinize geçin' dedik" diye konuştu. 

Müdür yardımcısı Çakal, kağıt uçak uçuran çocuklara 'tembeller, terbiyesizler' gibi sözler kullanılmadığını ve bu yöndeki iddiaların da doğru olmadığını savundu.