Karabük’ün Esentepe Mahallesi ve Yeşil Mahalle arasında 1997 yılında yapılan Füze Kent Apartmanı’nda Esentepe Mahallesi tarafından apartman girişi bulunmayınca apartman yöneticisi ve apartman sakinleri tarafından giriş yapıldı. Site yönetimi mühendise giriş bölümünü çizdirerek, Karabük Belediyesi’nden de izin alarak Esentepe Mahallesi tarafından apartmana giriş yaptı.

12 metre uzunlukta olan apartman girişi viyadüğü andırırken, apartman girişini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Apartman yöneticisi 60 yaşındaki Mustafa Köroğlu, apartmanın Esentepe Mahallesi ve Yeşil Mahalle arasında olduğu için Esentepe Mahallesi tarafından girişin olmadığını söyledi. Bu nedenle yönetim olarak Esentepe Mahallesi tarafından giriş yaptıklarını belirten Köroğlu, “Burayı biz çift taraflı yaptık. Tadilat bittikten sonra mühendise çizdirdik, belediyeden izin alarak bunu yaptırdık. Ana giriş alt taraftandı. Biz toplantıda karar aldık, bunu yaptırdık.

Bura kirişli kolonlu. Burası 12 metre uzunlukta, yerden yüksekliği 5.5 metre. Burası çift taraflı olduğu için yangın merdiveninden kurtardık. İki kata çıkacak asansör kullanmıyoruz. Hem de kooperatifimiz değerlendi. Görenler güzel diyor. Benim üyelerim mutlu olsun o yetiyor. 10 tane bina daha yapsam böyle giriş yaptırırım. Kaçak değil belediye onaylı” dedi.

Viyadük gibi giriş yapılan apartmanda 26 daire bulunuyor.