Sizlere Başakşehir camcı olarak birçok farklı modelde ve kalite cam satışı hizmetleri sunmaktayız. Bunların başında ısıcam ürünlerimiz gelmekte. Aynı zamanda doğal gaz faturalarınızın çok daha az gelmesini sağlayarak ekonomik anlamda da tasarruf sağlamanıza olanak tanımaktadır. Isı camlar özellikle çocuklu aileler ve çok katlı binalarda çalışanlar için ideal standartlara sahiptir. Bunun dışında tamperli cam ürünlerimiz de yeni sahiplerini beklemektedir.

BİZLERE BAŞAKŞEHİR CAMCI OLARAK 7/24 SAAT ULAŞABİLİR TÜM CAM İŞLERİNİZ İÇİN BİLGİLER ALABİLİRSİNİZ.

ASİL CAM YAPI SAN VE TİC LTD. ŞTİ.

 

TELEFON : 0212 445 60 14
GSM : 0533 437 60 14

İstanbul Avrupa Yakasında Başakşehir en yakın camcı seçeneklerini değerlendirmek isteyen müşterilerimiz için yüksek kalitede malzemeler kullanarak ürettiğimiz tamperli camlar öncelikli olarak güvenliğini düşünen potansiyel alıcılar için son derece uygundur. Özel soğutma işlemleri ile birlikte gücü iki katına çıkaran bu camlar ses ve ısı izolasyonu konusuna da bir numaradır. Normal camlara göre son derece dayanıklı ve dirençli olan camların sahibi olmak için Başakşehir en iyi camcı kapsamında bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bir kere tercih edip satın aldığınız takdirde ürünlerimizi uzun yıllar boyunca mutlak güven içerisinde kullanma ayrıcalığına sahip olacaksınız. İster küvet camlarında ister cam korkuluklarda değerlendirebileceğiniz temperli cam ürünlerimiz sizlere çok yönlü bir hizmet kalitesi sunmaktadır.

Endüstriyel mutfaklarda aktif olarak kullanılan fırın tepsilerinde de rahatlıkla kullanabileceğiniz temperli cam ürünleri sizlere mutlak oranda profesyonel kalite arz etmektedir. Yeni dönemde moda olan, hem ofislerde hem de evlerde kullanılan cam mobilyaların çeşitli kısımlarına süs olarak eklemek için de bizden tamperli cam sipariş verebilirsiniz. Araç camlarınız için de yüksek kalitesi ve sağlamlığı ile birlikte bu ürünleri değerlendirebilirsiniz. Tüm plaza ve pasajların dış cephelerinde de kullanılan cam modellerimiz de mevcuttur. Müşterilerimiz Başakşehir'de camcı arayıp bize ulaştıklarında diğer cam modellerimizi de kataloglardan inceleyebilirler.

Cam Tamiri ve Değişim Hizmetlerimiz

Bu ürünlerimize ve hizmetlerimize ek olarak Başakşehir camcı servisi olarak sizlere cam tamiri hizmetleri de sunuyoruz. Tamir hizmetlerimiz son derece uygun fiyatlı olmasının yanında hızlı ve pratik unsurlar ile müşteri memnuniyetini garanti altına almaktadır. İstediğiniz gün ve istediğiniz saatte hem evleriniz hem de iş yerlerinizdeki kırılmış, çatlamış ve deformasyona uğramış camlarınızın tamirlerini deneyimli ekibimiz ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Bununla birlikte Başakşehir cam firması olarak arabalarınız için de cam tamiri hizmetlerimiz mevcuttur. Aynı zamanda tamir edilemeyecek kadar bozulmaya uğramış cam modelleriniz için aktif olarak değişim hizmetlerimiz bulunmaktadır.

Kaynak : www.asilcam.net