Şişli Mecidiyeköy meydanında Uğur Fakılı isimli bir genç, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olay Mecidiyeköy'de saat 17:00 sıralarında Galatasaray maçı öncesi taraftarların meydanda toplandığı sırada gerçekleşti.

Görgü tanıklarının iddiasına göre, Mecidiyeköy'de cam silen bir kişi, tartıştığı lise öğrencisi Uğur Fakılı'yı kelebek diye tabir edilen bıçakla kalbinden bıçakladı.

Bıçakla yaralanan genç yere yığılırken saldırgan ise olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Galatasaray maçına gitmek için meydanda toplanan taraftarlar, durumu polise bildirdi.


Olay yerine gelen polis ekipleri, 112 acil servise haber verdi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, genci Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Uğur Fakılı burada doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Polislerin haber vermesi üzerine hastaneye gelen Fakılı'nın babası olayı öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Polis ekipleri kaçan saldırganın bulunması için geniş çaplı soruşturma başlattı.