İzmir'in Urla İlçesi Karakuyu Mahallesi’nde oturan Hüsnü Şenoğul, evinde demir keserken canavar sıkıştı ve fırlayan taş kolunu kesti. Bir anda kanlar içinde kalan adamın imdadına çevredekiler yetişti.

Mahalleden bir tanıdığı ile Torbalı Devlet Hastanesi’ne gitmek için yola çıkan Şenoğul’un içinde bulunduğu 35 TPA 87 plakalı araç, Metropolis Caddesi üzerinde şehir içi dolmuşundan inen Fatma Kara isimli bir kadına çarptı.Burada direksiyonu kıran araç büyük bir kaza tehlikesi atlattı. Bunu da atlatan Şenoğul, hastaneye ulaştı. Buradan yoğun kanama nedeniyle Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne sevk olan talihsiz adamın içinde bulunduğu ambulans Torbalı-Bayındır kavşağında A.H.’nin kullandığı araçla çarpıştı.

Kazada, ambulans şoförü Musa Ünal (21), Acil Teknikeri Mehtap Aktepe, Acil Tıp Teknisyeni Süleyman Peraçi, araç şoförü A.H.(62) isimli bayan ve yanında yolcu olarak bulunan Necmi Necati yaralandı. Yaralılar olay yerine gönderilen başka bir ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Ambulans şoförü Musa Ünal, tedbir amaçlı İzmir’e sevk edildi. Dolmuştan indiğinde çarpılan Fatma Kara’nın durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

A.H. isimli kadının ambulansın geçiş üstünlüğü bulunmasına rağmen yeşil ışıkta durmayarak yol vermediği, kazanın bu nedenle gerçekleştiği öğrenildi.Başından 3 kaza geçen Hüsnü Şenoğul ise sağ salim hastaneye ulaştırıldı ve ameliyata alındı.