Yönetmenliğini Robert Zemeckis'in, senaristliğini John Gatins'in üstlendiği ''Uçuş'' filmi, sinemaseverlerle buluşacak.

Türkiye'de ve dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip Oscar ödüllü Denzel Washington, filmde düşme tehlikesi yaşayan uçağı kurtaran pilot rolünde izleyici karşısına çıkacak.

Filmde, uçağı başarılı bir şekilde indirerek, mürettebatla birlikte uçaktakilerin hayatını kurtaran ve kahraman ilan edilen pilot Whip'in, kazanın soruşturmasında hiç beklemediği bir ithamla karşılaşması sonucu yaşadıkları anlatılıyor.

''Çalıntı Hayat''

Bradley Cooper'ın başrolde yer aldığı ''Çalıntı Hayat'', genç bir yazarın edebiyat dünyasında hızla yükselişini konu ediniyor.  

Filmde, edebiyat dünyasında beklenmedik bir şekilde zirveye çıkan genç yazar Rory Jansen'ın, hayatını yoluna koyduğunu düşündüğü sırada karşılaştığı gizemli adam yüzünden yaşayacağı sıkıntılar izlenecek.

Yönetmenliğini Brian Klugman ve Lee Sternthal'in yaptığı filmde, Olivia Wilde, Ben Barnes, Zoe Saldana ve John Hannah rol alıyor.

''Benim Annem Bir Dinozor''

Haftanın animasyon filmi ''Benim Annem Bir Dinozor'', çocukları sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

John Kafka ve Yoon-suk Choi'nin yönetmen koltuğunda oturduğu 3 boyutlu filmde, ''Ernie'' ve ''Max'' adında iki yaramaz çocuğun hikayesi anlatılıyor.

Evden kaçan iki arkadaş, yumurta şeklinde bir zaman makinesine girerek, 65 milyon yıl öncesine giderek kendilerini dinozor yumurtalarıyla dolu bir yerde bulur. Anne dinozor tarafından sahiplenen ikilinin, yumurtalar çatlayıp gerçek yavrular ortaya çıkmadan geri dönmenin yollarını ararken yaşadıkları macera, çocukları eğlendirecek.

''Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede''

Murat Şeker, kendi yazıp yönettiği ''Çakallarla Dans''ın ikinci filmi ''Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede'' için yeniden kamera arkasına geçti.

Şevket Çoruh, İlker Ayrık ve Timur Acar'ın başrollerde yer aldığı filmin konusu özetle şöyle:

''Çakallık yapan kahramanlar, hapse girmiş ve orada zor günler geçirmektedir. Mahallelerinden ve futboldan uzak kalmak onlar için çok zordur. Suçlular üzerinde yapılacak tıbbi bir deney için kobay arandığını öğrenen kahramanlar,  bunun ucunda şartlı tahliye olduğunu duyunca kobay olmaya karar verirler. Dışarı çıkınca artık çakallık yapmayacaklarına dair birbirlerine söz verirler. Ama mesele çakal olmak değil, çakallarla dans edebilmektir.''

''Açlığa Doymak''

''Kurtlar Vadisi Filistin''in yönetmeni Zübeyr Şaşmaz'ın ''Açlığa Doymak'' adlı yeni filmi sinemaseverlerle buluşacak.

Başrollerini Mete Horozoğlu, Hazar Ergüçlü ve Didem Balçın'ın paylaştığı filmde Ali Sürmeli, Musa Uzunlar, Lale Mansur gibi isimler yer alıyor.

Müzikleri Erkan Oğur'a ait filmde, hayatlarındaki yıkımlardan açlık ile çıkmaya çalışan 3 karakterin kesişen öyküleri anlatılıyor.