Gaziosmanpaşa'da polis memuru Zekeriya Yurdakul'un şehit edilmesi ve Fatih'te bir restorana bomba koyulması olaylarının failleri olduğu belirtilen Hasan Selim Gönen ve Sultan I, dün Sultangazi'de polisin dur ihtarına uymayarak ateş açtı. Yaşanan çatışmada iki zanlı da yaralı olarak ele geçirildi.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan zanlılardan Hasan Selin Gönen'in sabah saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Kadın şüpheli Sultan I'nın ise tedavisine devam ediliyor.

ADLİ TIP'A GÖTÜRÜLDÜ

Saldırganın cenazesi Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Gaziosmanpaşa'da polis memuru Zekeriya Yurdakul'un şehit edilmesi ve Fatih'te bir restorana bomba koyulması olaylarının failleri olduğu belirtilen Hasan Selim Gönen ve Sultan I, dün Sultangazi'de polisin dur ihtarına uymayarak ateş açmış ve iki saldırgan da yaralı olarak ele geçirilmişti. Yaralı olarak ele geçirilen saldırganlardan Hasan Selim Gönen, tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sabaha karşı hayatını kaybetti. Gönen’in cenazesi hastane morgundan alınarak otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Öte yandan Gönen’in cenaze işlemlerinin tamamlanmasının ardından İzmit’te toprağa verileceği öğrenildi.