Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Pazar gecesi iddiaya göre Ali Kaya başkanlığındaki tek liste ile gidilen CHP Gençlik Kolları seçimine gelen İlçe Yönetici Naim Atmaca’nın seçime itiraz etmesi ile başlayan gerginlik bir anda tartışmaya döndü. Yaşanan kargaşayı ayırmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu’da darp edildi. Babasının darp edildiğini gören gençlik kolları üyesi Emre Sarıoğlu’da eline aldığı zarf açacağını babasını darp eden Ferdi Şimşek’e sapladı.

Şimşek’in kanlar içinde kalmasının ardından gerginlik sona ererken, CHP İlçe Başkanı Cavit Yenipazarlı tarafından yaralanan gencin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Yaşanan gerginliğin ardından parti binasına bilgi almaya gelen basın mensupları ise öğle saatlerinde davet edildikleri seçime, basına kapalı olduğu gerekçesi ile alınmadı. Yaşananların ardından Emniyet tarafından bilgisine başvurulan Naim Atmaca ve Ali Kaya’nın ifadelerinin ardından gözaltına alınan Emre Sarıoğlu ise çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

“MUHARREM İNCE BİLGİ ALDI”

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli ilçe teşkilatının düzenlediği dayanışma yemeğine katılmak için Nazilli’ye gelen Grup Başkan vekili Muharrem İnce ise olayı öğrenir öğrenmez hastaneye giderek tedavi altına alınan genci ziyaret etti. İnce, gencin sağlığı hakkında doktorlardan ve yakınlarından bilgi aldı. Basın mensuplarının alınmadığı ziyaretin ardından da açıklama yapılmazken, parti içi çekişmelerle gündeme gelen CHP’nin gençlik kollarında yaşanan olayda dikkat çekti.