Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda Bakan Erdoğan Bayraktar’ın himayelerinde Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşümü Alanı toplantısı yapıldı.
Bakanlıkta basına kapalı  yapılan toplantıya Bakan Erdoğan Bayraktar’ın yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Ak Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu katıldı.
Geçtiğimiz günlerde de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda ‘Akyazı Stadyumu projesi’ ile ilgili geniş katılımlı toplantı yapılmıştı.

-ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI’NDAN TRABZON İL ÖZEL İDAREYE 750 BİN TL HİBE….
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Trabzon İl Özel İdaresine 750.000 bin TL hibe yardımı yapıldı. Bunun yanında Bakanlık Trabzon Belde Belediyelerine  bütçe imkanları doğrultusunda yardımlarını sürdürüyor.
Bakan Erdoğan Bayraktar talimatı doğrultusunda  , Trabzon İl Özel İdaresinin yapmış olduğu çevre hizmetlerini desteklemek maksadıyla 750.000 bin TL Çevre Fonundan hibe yardımı yaptırdı.

ÇEVRE BAKANLIĞINDAN TRABZON BELDE BELEDİYELERİNE DE DESTEK
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Trabzon belde belediyelerine desteklerini sürdürüyor. Belde belediyelerine yardımlar yapılıyor, Bütçe imkanları kapsamında bu yardımların süreceği de kaydedildi.Özellikle Bakan Erdoğan Bayraktar’ın geçen hafta Sürmene Katı atık tesislerinde yapmış olduğu inceleme sonrasında bu sürecin hızlandığı da belirtildi.